ursuleți năzdrăvani

frânturi din viață

Detectivul de indicii (joc pentru învățarea limbii engleze de la Educlass)

Scrie un comentariu

Ei, este perioada aceasta din an când toți căutăm prețuri bune, reduceri. Așa că, iertați-mă că  pun și eu un pic de sare pe rană 🙂 și vă prezint un joc frumos ce poate fi oferit cadou unui copil mai mare ( +8 ani).

Detectivul de indicii,  joc primit pentru testare de la magazinul online Educlass

Dacă sunteți profesor de limba engleză sau pur si simplu doriți ca cei mici să aprofundeze această limbă, acest joc cu siguranță va aduce bucurie și un aer proaspăt lecțiilor ce sunt uneori plictisitoare.

Prima dată , vă costumați în detectivi :)- băieții și-au căutat ochelarii, fără ei nu se poate- toți detectivii poartă ochelari! Dacă aveți și o pălărie, e și mai grozav!

detectiv

 

În cutia de joc, veți găsi o valiză,  50 de carduri cu întrebări față-verso, 40 de carduri cu indicii și 16 piese de joc ( răsplata detectivilor).

 

Valiza descoperită în cutia jocului a stârnit o mare uimire.Este tare drăguță, după cum vedeți.  În ea stau ascunse indiciile ce se vor folosi din când în când pe parcursul jocului.

Cine va câștiga? Cel care va răspunde întrebărilor de pe carduri și va rezolva misterul de pe cardurile cu indicii.

Jocul își propune dezvoltarea limbajului , învățarea unor noi cuvinte, mai puțin folosite. Se adresează copiilor ce se află la un nivel mediu în cunoașterea acestei limbi străine. Mi-ar plăcea mult să vad un astfel de joc și în limba română.

Noi am citit prima dată în limba engleză și apoi am tradus ( D. este la nivelul de începător) . Se citește întrebarea sau cerința și se alege varianta corectă de răspuns. Răspunsurile corecte le veți găsi în foia de instrucțiuni.

 

Cardurile cu indicii – acestea sunt potrivite și celor ce nu cunosc foarte bine limba engleză. Dacă sunteți la început, puteți folosi pentru joc doar aceste carduri.

Dacă doriți să găsiți și alte jocuri interesante, educative, astăzi pe Educlass sunt reduceri mari de Black Friday, așa că puteți profita (mai multe detalii aici ). Sunt mult mai multe jocuri pe site ( astăzi observ că sunt doar jocurile, jucăriile aflate la reducere).

Spor la cumpărături inteligente! 🙂

 

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s