ursuleți năzdrăvani

frânturi din viață

Idei de activități minunate pentru Ziua României ( copii între 2-10 ani)

Scrie un comentariu

1 Decembrie este o zi importantă pentru noi, românii și ar fi tare frumos dacă am sărbători-o cum se cuvine🙂. Copiii noștri vor învăța astfel de mici respectul pentru țara lor. Chiar dacă ” peste hotare” , în unele țări este mult mai frumos, vor ști să aprecieze și ținuturile românești daca noi, bunicii , educatorii le vom povesti cu drag despre România. Și dacă poveștile noastre le vom împleti și cu activități interesante, vom avea chiar o zi specială.
Am reactualizat acest articol – am adăugat câteva noutăți :).
O zi minunată !

ursuleți năzdrăvani

1 Decembrie este o zi importantă pentru noi, românii și ar fi tare frumos dacă am sărbători-o cum se cuvine :). Copiii noștri vor învăța astfel de mici respectul pentru țara lor. Chiar dacă ” peste hotare” , în unele țări este mult mai frumos, vor ști să aprecieze și ținuturile românești daca noi, bunicii , educatorii le vom povesti cu drag despre România. Și dacă poveștile noastre le vom împleti și cu activități interesante, vom avea chiar o zi specială.

  1. Copilăria părinților mei în România

Uitându-ne cu cei mici la poze din copilăria noastră , vom povesti cum ne jucam noi, cum era la școală pe vremea noastră. Și am putea să ne distrăm în această zi, jucând  jocuri vechi românești. Dacă aveți această colecție de jocuri, cu atât mai bine : În fața blocului.

Noi ne vom juca și cu tuburile noastre ce au culorile steagului țării…

Vezi articolul original 910 cuvinte mai mult

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s