ursuleți năzdrăvani

frânturi din viață

Teatrul cu papusi de mana si cateva instructiuni pentru papusari :)

Scrie un comentariu

O readucere aminte pentru că acest articol îmi este foarte, foarte drag. Și totodată este extrem de util pentru cei ce lucrează cu copiii.
Păpușile de mână prind viata în mâinile noastre și copiii nu mai zăresc păpușarul, devenind mult mai deschiși în comunicare. Oricum, este interesant faptul ca, atunci cand cei mici vad o păpușă, o marioneta ținută de ațe, etc….atenția lor le este captata aproape în întregime de acestea; cel care le mânuiește trece pe plan secund.
Dacă avem de predat o lecție, ce-ar fi sa o predam uneori mânuind o păpușă de mână? Lecția ar deveni dintr-o data atât de vie!
Un articol despre importanța teatrului de păpuși ( cum să faci o scenă pentru teatru, instrucțiuni de mânuire a păpușilor, de unde se pot achiziționa la prețuri foarte mici) .

ursuleți năzdrăvani

De cand nu ati mai fost cu cei mici la un teatru de papusi? 🙂

Noi nu am mai fost de …acum doua zile.  Si asta pentru ca teatrul nostru de papusi este chiar la noi in casa! In fiecare seara, sunt zeci de rugaminti mai ales din partea ursuletului mic sa stam de vorba cu papusile de mana.

Pentru cei care nu ati vazut colectia noastra de papusi, haideti sa faceti cunostinta cu ele acum :).  Majoritatea sunt papusi second, cumparate la preturi intre 2 si 14 ron.  De unde le gasesc ( am fost intrebata de multe ori :)) ? Am un articol pe blog despre locurile de unde puteti cumpara jocuri si jucarii second aici. Sper sa va fie folositor.

Între timp, colecția noastră de păpuși s-a mărit enorm de mult , avem acum peste 80 de păpuși de mână diferite, numai bune de pus în…

Vezi articolul original 1.034 de cuvinte mai mult

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s