ursuleți năzdrăvani

frânturi din viață

The Complete Book of Farmyard Tales – cartea Usborne care prinde viata cu personaje fimo

Scrie un comentariu

Imi creste inima in mine cand vad cat de iubite sunt figurinele noastre…si cand vad copilasi care iubesc cartile si joaca. Iti multumim, Julia pentru recomandarea voastra minunata!

joaca de-a copilaria

In ultimii doi-trei ani, biblioteca noastra s-a imbogatit considerabil cu o multime de carti in limbile germana, romana si engleza, atat din pasiune, cat si din necesitate. Copiii cresc intr-un mediu vorbitor de limba germana, la scoala, gradinita si societate, asadar nici nu se pune problema asimilarii corecte a acesteia. Unul din lucrurile la care tin este sa pastram vie si corecta limba materna, asa ca intre noi vorbim in procent de 99% in romaneste, iar cartile scrise in limba romana sunt un ajutor potrivit pentru asimilarea pe nesimtite si intr-un mod placut a constructiilor gramaticale, a formelor de stil, a proverbelor, pentru ca, nu? prea putin folosim in vocabularul zilnic din frumusetea limbii romane.

Limba engleza este marea mea pasiune, pe care observ ca o capata sau o descopera si copiii nostri, intai prin desenele animate cu Peppa Pig, ai caror fani declarati suntem, si apoi prin cartile Usborne…

Vezi articolul original 532 de cuvinte mai mult

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s