ursuleți năzdrăvani

frânturi din viață

Scena Nașterii- o provocare și un dar de Crăciun

9 comentarii

Ne pregătim sufletele pentru sărbătoarea din decembrie. Așteptăm cu nerăbdare ziua de 1 decembrie când vom începe numărătoarea  din Calendarul de Advent. Iarna nu este nici pe departe anotimpul meu preferat, dar gandul la sarbatorile sfinte , imi încălzește sufletul și pur și simplu mă bucur și eu ca un copil an de an.

Noi obisnuim ca langa brad să aranjăm și Scena Nașterii : într-un an a fost din carton, într-altul cu figurine făcute din plastilină de casă și de cand a învățat mămica ursuleților să modeleze din lut polimeric.

Ce ați putea face și altceva cu o astfel de scenă? Să organizați un mic teatru ca și noi și cei mici vor înțelege și mai clar evenimentele din acea vreme.

Vă ajutăm chiar noi cu idei, puteți citi articolul nostru de acum vreo 4-5 ani : O invitație specială .  Acolo, personajele erau făcute din plastilină de casă ( făina, apă, sare și ulei ). Dar găsiti toate indicațiile pentru a face si voi un mic teatru, ba chiar si o invitatie 🙂 .

Dar vrem să vă oferim o provocare: ce-ar fi să creați împreună cu ai vostri copilași o astfel de Scenă a Nașterii? Va fi un moment frumos în care vă veți aduna toti, veti decupa, colora, modela , fiecare după cum se pricepe și veți asculta colinde.

Noi vrem să oferim și în acest an un dar : Scena Nasterii modelată de mine din lut polimeric Fimo. M-as bucura să ajunga la cat mai multi copii.

iesle

11987124_1681070058775343_2138538364702876224_n 12301479_1681070055442010_6746097277148431825_n 12321466_1681070095442006_3371025910451768138_n

Așa că vă invit să participați la darul meu de Crăciun și să faceți o iesle cu tot cu personaje  împreună cu pruncii voștri 🙂 ( dar să fie o poză făcută acum, nu din anii trecuți 🙂 ).

Trimiteti-mi apoi pozele voastre la adresa de mail ursuletinazdravani@gmail.com.

Puteți să vă inscrieți începând de astăzi ( deși nu cred că veți avea voi timp sa o meșteriți așa repede )  și până la data de 1 decembrie când voi anunta câștigătorul.

In darul nostru veți găsi pe : Iosif, Maria, Pruncul Isus in cosulet, cei trei magi, doi păstori, un înger și o oiță.

Și vor fi două daruri : două scene ale nașterii – una pentru cea mai frumoasă și poate chiar inedită creație ( vom avea si un juriu 🙂 ) și una oferită prin tragere la sorți pentru că știu că toata lumea va munci  cu drag.

Imi doresc mult să revăd acolo amprentele copilașilor vostri. 🙂

Pentru cei ce nu doriți să participați, dar poate ați dori o astfel de iesle , o veți găsi pe pagina creațiilor mele: aici.

Să ne umplem sufletele de frumos, de liniște, pace în această perioadă și să ne pregătim cum se cuvine pentru marea sărbătoare.

Și așteptăm cu mare drag și nerăbdare creațiile voastre ce vor fi afișate aici pe blog în data de 1 Decembrie într-un articol special.

O mențiune fac inca de acum 🙂 – Scena Nasterii va fi trimisă câstigătorilor dupa data de 15 decembrie, dar va ajunge la timp de Crăciun.

O zi senină tuturor !

9 gânduri despre „Scena Nașterii- o provocare și un dar de Crăciun

  1. Uau, ce buna provocare si ce minunat dar, Coca!
    Eu ma bazam pe ieslea noastra din plastic, pe care o avem de vreo 4 ani… dar acum cu provocarea ta de a crea scena impreuna ca familie, m-ai impulsionat 🙂 Plus sunt si fetitele mai mari si pot sa participe si ele. Multumim!!

  2. Ce frumos! Sper să avem timp să meșterim și noi o iesle. Și noi avem un set cumpărat cu nașterea Domnului. Îmi doresc însă unul din lemn…Am văzut pe internet și sunt atât de frumoase. Ale tale arată minunat! Vesele…parcă inspiră Nașterea Mântuitorului!

  3. wow…minunat…vrem si noi acele figurine minunate….deci la munca cu bucurie si indemanare!

  4. Arata minunat scena ..Cu asa o provocare trebuie sa ne apucam de treaba 🙂

  5. Pingback: Scena Naşterii Domnului din fetru – Idei pentru parinti si copii

  6. daca citeam din timp provocarea ta, ii puneam pe copiii de la scoala noastra de la Podis sa creeze ceva….oricum, aprecieri pentru dibacia ta!! te asteptam la centrul de sanatate podis sa ne inveti sa modela din fimo!!

  7. Aseara am trimis si noi fotografiile!Multumi pentru concurs!

  8. Pingback: Scena Nașterii- câștigătorii | ursuleți năzdrăvani

Lasă un comentariu