ursuleți năzdrăvani

frânturi din viață

Harta animată a lumii de la Mumpkin Pumpkin

2 comentarii

De când îi avem pe cei doi ursuleți, pereții simpli , albi nu ne-au mai plăcut. Ni se părea nefiresc acel alb dacă nu avea o mică urmă de mânuță, un decor vesel, o măzgălitură de cariocă.

Când s-au mai mărit, împreună  am creat diferite decoruri pe pereți : prima dată din hârtie colorata și apoi cu stickere tematice.

Când au auzit acum câteva zile, că vom schimba decorul din camera lor, au chiuit de bucurie. Ai mei copii sunt tare dornici de noutăți.

Așa că el-am adus un tub misterios primit de la Mumpkin Pumpkin. Și le-am oferit o provocare- într-o oră voi să ghiciți ce decor se ascunde acolo. Nu le-am dat niciun indiciu. Năzdrăvanii cu gura până la urechi în primă fază și apoi cu o atitudine de ” mă dau bătut” mi-au tot spus: o fabrică de grenade ( de unde până unde ideea asta, nu știu! ), un aeroport, o fabrică de baloane, o grădină zoologică și tot așa.

Și când le-am spus că noul decor vă include aproape toate ideile lor ( exclus fabrica cu grenade 😀 ) , au devenit și mai curioși.

Bucurie mare – a urmat aflarea misterului din tub. Aveam acolo o lume întreagă- toate continentele înveselite de animale, copaci, vapoare, avioane.

Am lipit un sticker micuț ( schema așezării continentelor) pe un perete  că să le servească drept model.

Cu răbdare, am așezat stickerele mari. Am încercat să nu lăsăm niciun gol de aer și le-am presat apoi cu un prosopel mic.

. Între timp au mai fost câteva discuții legate de așezarea vapoarelor, a avioanelor, dar cum toate au fost împărțite în mod egal, toate și-au găsit frumos locul lor.

În cele din urmă, ne-am privit încântați opera.

Și pentru că acest sticker este destinat copiilor cu vârste cuprinse între 3-6 ani, D. i-a oferit un ajutor frățiorului mai mic. Cu o cariocă wipe and clean (scrie și șterge) i-a scris numele continentelor.

Uite așa micul ursuleț nu se va rătăci cu vaporul pe ocean și va ști întotdeauna să găsească drumul spre casa lui din Europa :).

Dar surprizele nu se terminaseră. Am schimbat și taliometrul de perete cu unul nou. Și asta pentru că girafa Zuma din îndepărtatul continent african ne-a adus unul maaare de tot. Acum vor afla cât au crescut și copii mai mici, dar și cei mari pentru că acest grafic de creștere poate fi folosit până la 1,80 m. 🙂

(fotografie preluată de pe site)

Aceste decoruri minunate le veți descoperi în magazinul cu un nume drăguț Mumpkin Pumpkin aiciPuteți înveseli cu ele o cameră de copil, o sală de grădiniță, un dulap sau orice altceva veți dori voi. Am văzut acolo și niște copăcei așa de frumoși pe care eu i-aș transforma într-un arbore genealogic ( as lipi pe frunzele acestora poze cu rudele din familia lărgită).

Stickerele unt foarte ușor de lipit, mai ales dacă veți respecta instrucțiunile ce vin o dată cu ele. Veți găsi în magazinul cu abțibilduri decoruri pentru crearea unui orășel, a unei străzi aglomerate cu mașinuțe grăbite, personaje din desene animate, castele și multe altele.

Un sfârșit de săptămână vesel și colorat vă dorim – nu vă uitați la vremea de afară , ci la cei dragi din jurul vostru ! 🙂

2 gânduri despre „Harta animată a lumii de la Mumpkin Pumpkin

  1. ce super sunt!o sa cumpar si eu!mersic de recomandare

  2. Sunt foarte faine continentele voastre!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s