ursuleți năzdrăvani

frânturi din viață

Testează-ți cunoștințele despre animale cu Magic Jinn

2 comentarii

Zici că știi foarte multe despre animale? Că nu le încurci habitatul sau caracteristicile? Cunoști bine dimensiunea fiecăruia ? Știi ce este o primată?

Bine ! 🙂 Atunci testează-ți cunoștințele cu vestitul tigrișor Magic Jinn de la Noriel.

Nu, nu este un articol publicitar. Și nici nu sunt un mare fan al jucăriilor electronice. Dar, chiar ni s-a părut interesant acest tigru și ne-am gândit că poate unii dintre voi veți dori să îl faceți cadou de Crăciun unui micuț pasionat de zoologie.

Magic Jinn a ajuns în casa ursuleților anul trecut în luna noiembrie. Nu știu dacă a fost in topul jucăriilor de anul trecut, dar o mare perioadă de timp nu se mai găsea in niciun magazin online. De aceea, nici nu v-am povestit despre el.

Dar cum Noriel probabil a fost plecat în junglă și a adus mulți alți tigrișori pentru toți pasionații de animale, ne-am gândit că este un bun prilej ca să vă spunem ce face acest tigrișor magic.

sursă foto

Jinn este un tigru mic, mic care încape cu ușurință într-o palmă de copil. În timp ce vorbești cu el, ochii săi mari și verzi luminează.

Deși este foarte isteț, nu înțelege decât 7 cuvinte pe care trebuie să le rostești atunci când este liniște în cameră: da, nu, ok, nu știu, depinde, înapoi, repetă. În schimb, vorbește el foarte mult. Este de fapt un micuț roboțel care face selecții  între speciile de animale, până va ajunge, prin întrebări bine gândite, la animăluțul la care te gândești.

Din surse ”secrete” am aflat ca în spatele vocii lui Jinn stă vocea unui mare actor : Marian Râlea. Sperăm să nu ne înșelăm 🙂

Îți aruncă o provocare: gândește-te la un animal!  După ce ai ales un animal ( poate fi chiar și unul preistoric pentru că Magic Jinn cunoaște peste 350 de animale), va trebui să răspunzi corect întrebărilor puse. Altfel este foarte posibil să-l încurci. Bine, poți să faci asta în mod intenționat dacă vrei să te distrezi :).

Recunosc că noi ne-am uitat uneori în enciclopedia animalelor, pentru că nu mai știam răspunsul corect :).

Vei fi întrebat dacă animalul respectiv are gheare, dacă e mai mare sau mai mic decât o mașină de spălat, dacă are blană sau pene, dacă e maro sau dungat și tot așa.

Da, e drept , întrebările sunt oarecum repetitive, dar atunci când va ghici exact animalul la care te-ai gândit chiar ți se vă părea grozav.

Îl recomand pentru copii de peste 6 ani, care au cunoștințe destul de multe despre animalele din întreaga lume.

Ursulețul D. a fost de acord să vă prezentăm două filmulețe în care el este provocat de Jinn la o competiție.

Aici ne-am gândit la un vultur.

Oare va putea ghici Magic Jinn că D. s-a gândit la un câine?

Pe Magic Jinn îl găsiți aici  dacă vreți să vă luați și  voi la întrecere cu el.

Spor la joacă tuturor!

2 gânduri despre „Testează-ți cunoștințele despre animale cu Magic Jinn

  1. Il avem si noi pe Jinn si, desi nu ne mai jucam cu el la fel de mult ca la inceput, este inca o jucarie indragita la noi in casa. L-am recunoscut de la inceput pe Marian Ralea, are o voce inconfundabila :).

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s