ursuleți năzdrăvani

frânturi din viață

23 aprilie Ziua Internationala a cartii- Concurs pentru micii cititori

139 comentarii

Cand a aparut in familia noastra primul copilas, aveam o signura  carte pentru copii Eu sunt Petrisor ( o carte din copilaria mea )  🙂 . Acum, nu va spun cate am strans in cele doua corpuri de biblioteca !Da, am preferat sa investesc in carti, nu in hainute de fitze sau cine stie ce alte minuni.   Am incercat sa-i molipsesc si pe ei cu dorinta de a citi si ma bucur enorm ca sunt atat de fericiti atunci cand primesc carti. Orice carte noua este un prilej de bucurie.

Astazi, 23 aprilie, sarbatorim Ziua Internationala  a Cartii. Aceasta se sarbatoreste anual din 1995 si a fost organizata de UNESCO in scopul promovarii lecturii si a drepturilor de autor.

sursa foto

Si cum aceasta sarbatoare ne este asa de draga, vrem sa incurajam si sa-i motivam pe micutii cititori printr-un frumos concurs.

Anca cu a ei minunata lume a cartilor  nu putea lipsi de la aceasta sarbatoare. Din partea ei, avem doua carti minunate, pline de idei interesante si numai bune de umplut timpul liber al micutilor cititori nazdravani : 50 Things to Draw & Paint  si 50 Fairy Things to Make & Do. 

Cartile sunt tare dragute, coperta este cartonata si filele pot fi rasfoite usor pentru ca sunt prinse in spirala.

Haideti sa vedeti frumoasele premii:

50 Things to Draw &Paint

 

50 Fairy Things to Make & Do

Pentru a participa, va rugam sa indepliniti urmatoarele cerinte:

1. Lasati un comentariu la acest articol – puteti scrie orice doriti voi legat de ziua aceasta speciala si va vom ruga sa va alegeti premiul – care dintre carti o doriti 🙂

2. Dati like paginii In minunata lume a cartilor aici .

3. Distribuiti public acest articol.

Concursul incepe astazi 23 aprilie si se va incheia in data de 25 aprilie, seara. 

Sa aveti o zi frumoasa in care sa cititi cat mai mult! 🙂

139 de gânduri despre „23 aprilie Ziua Internationala a cartii- Concurs pentru micii cititori

  1. Sunt niste carti foarte interesante si sunt sigura ca cei mici le vor adora.
    50 Fairy Things to Make & Do

  2. La cat mai multe carti citite! Ne dorim si noi cartea 50 Things to draw and paint

  3. Ma bucur ca piticul meu de 2 ani si 9 luni iubeste cartile, iubeste Usborne si-mi vine sa-i iau toate cartile de la editura asta :)).
    Daca ar fi sa castigam, mi-as dori 50 Things to draw & paint.

  4. Editura Usborne ma surprinde mereu in mod placut! 50 Things to Draw &Paint

  5. Ce frumoase sunt , iubesc cartile, ele mi-au alungat singuratatea in copilarie cand era trimisa la bunici la tara, acum cu ele ma relaxez dupa ce adoarme copila mea. Ii citesc de cand era in burta, si se pare ca ii plac cartile la fel de mult ca si noua. Oricare din cele doua carti e un prilej de bucurie pt noi

  6. Multumim pentru concurs.
    50 Things to draw&paint este cartea care mi-o doresc pentru copiii mei.

  7. Cărțile sunt interesante.
    50 Things to draw & Paint.

  8. Cartea mi-e prietena draga, si ma bucur ca are o zi a ei, speciala. Mi-as dori ca in fiecare zi sa o sarbatorim doar prin simplu fapt ca o deschidem si citim 🙂
    Cred ca fetelor le va placea 50 Fairy Things to Make & Do 🙂 O zi frumoasa!

  9. Superbe cartile, optam pentru cea cu fairies 🙂

  10. Si noua ne place foarte foarte mult sa citim.
    Cred ca baietelul meu s-ar bucura de cartea 50 Things to Draw & Paint.

  11. 50 Things to Draw &Paint
    o zi speciala pentru toti cititorii

  12. Multumim pentru concurs! Si noi incercam sa-l imprietenim pe Daniel cu lumea cartilor. Preferata lui e o carte despre animale.
    50 Fairy things to make & do.

  13. Cred ca este de datoria noastra ca parinti sa le cultivam celor mici dragostea pentru carti si lectura. Mai ales cand exista atata tehnologie in jur si cand tabletele ajung usor prietenul lor cel mai bun. Sunt mandra pentru ca la noi nu trece nicio zi fara povesti si fara carti.
    Dintre cele doua carti noua ne-ar placea 50 Fairy Things to Make & Do

  14. Intr-adevar cartile sunt cea mai buna investitie:) iar cartile de la usborne sunt superbe.
    50 Fairy Things to Make & Do

  15. Trebuie sa acordam o importanta deosebita cartilor, mai ales in aceasta zi speciala. Iar copiii ar trebui stimulati sa intre in aceasta minunata lume a cartilor inca de la varste fragede. Noi vom sarbatori aceasta zi citind carti, evident. 🙂
    50 Things to Draw &Paint

  16. E o bucurie ca si cartile au ziua lor speciala, si chiar azi de Sf Gheorghe 🙂
    Ne-am dori si noi cartea 50 Things to Draw and Paint

  17. Ce frumos, ca v-ati gandit la un concurs de ziua cartilor! Aceste carti, ne-au starnit interesul de cum le-am vazut. Ne-ar placea „50 Things to Draw & Paint”. Multumesc!

  18. Iubim sa citim. Iar fiindca cea mare e pasionata si de pictura aleg 50 Things to Draw &Paint

  19. Rasfoim, citim, rascitim si descoperim de fiecare data o lume minunata, iar daca prin intermediul cartii reusim sa ne facem si jucarii am castigat de o multime de ori, atat joaca din timpul confectionatului cat si cea de dupa cu jucaria obtinuta. Amandoua cartile sunt folositoare si oricare le va placea copiilor mei.

  20. Noi suntem la inceput cu cititul dar sper ca in timp sa ajunga si baietelul meu tot asa de fascinat de carti cum sunt copilasii tai.

  21. Ma bucura faptul ca si fetitei mele ii plac cartile, chiar este dependenta de ele, asa ca ne inscriem pentru „50 fairyes”, multumim!

  22. Foarte utile aceste cărți și foarte frumoase. Cărțile aduc multe informații și bucurii!

  23. Sunt minunate cartile Usborne, le-am descoperit de curand. Momentan nu avem niciuna in biblioteca, de aceea ne dorim pentru inceput „50 Fairy Things to make & do”.
    Felicitari pentru concurs cu ocazia acestei zile!

  24. O noua carte e mereu binevenita. Speram sa ajunga la noi 50 Things to Draw &Paint.

  25. 50 things to draw and paint ❤

  26. buna ! 🙂 multumim pt concurs! Si mie imi place sa citesc,am citit mult….de cand am fetita,citesc carti pt copii:)) ..adica citim impreuna..e inconjurata de carti, nu trece o zi fara sa citim,si ma bucur sa vad ca atunci cand isi ia o pauza de la joaca isi alege o carte si se retrage pt a „citi”carticica( are 2 ani)…..moi ne dorim carticica 50 Things to Draw &Paint 🙂

  27. Pentru ca in fiecare zi copiii imi cer sa descoperim fascinanta lume a cartilor ne inscriem pentru „50 Things to Draw &Paint”. Va multumim.

  28. Fetita mea se bucura pentru orice carte primita, ar fi incantata de ambele carti din concurs. As alege totusi 50 Things to Draw &Paint 🙂

  29. Multumim pentru concurs. Noi ne dorim aceasta carte: 50 Things to Draw &Paint

  30. Noi sarbatorim ziua cartilor in fiecare zi! 🙂 Desi ambele carti sunt atractive, totusi, cu greu ne-am hotarat sa ne ¨odihnim¨ privirile pe ¨50 Tings to Draw & Paint¨.

  31. O ZI SPECIALA PENTRU CARTI. LA MULTI ANI DRAGELE NOASTRE! SA NE BUCURATI COPIII SI DE ACUM INCOLO!

  32. Desenatul si pictatul sunt activitatile noastre preferate; foarte frumoase carticelele ….prima este foarte interesanta. Dar pentru ca am o fetita [asionata de zane si printese ne-ar placea „50 Fairy Things to make & do”.
    frumoasa idee de a anivesa ziua cartii 🙂

  33. Minunate cartile prezentate …. am merge pe 50 Things to draw & paint.

  34. 50 Fairy Things to make & do”.

    Ar trebui pus mult mai mult accent pe carti , la noi sta puterea de a le insufla dragostea pentru ele.

  35. Multumim pentru concurs, ne plac ambele carti, dar as alege 50 Fairy Things to Make & Do.

  36. Fetiţa mea, Emma Alexandra, care a împlinit 2 ani în martie, este tare încântata de cărțile Usborne. Cred ca i-ar plăcea foarte mult cartea „50 Things to Draw &Paint” . Mulțumim pentru concurs şi baftă tuturor!

  37. carti interesante pentru copii

  38. Cartile Usborne sunt deosebit de interesante si de o calitate extraordinara.
    Aleg 50 Things to Draw &Paint
    Share: https://www.facebook.com/popescu.cristina.167/posts/10204522385199166?pnref=story

  39. Si fetitele mele iubesc cartile asa ca ar fi o mare bucurie sa primeasca una noua:)

  40. Ne-ar placea ,, 50 Things to draw & paint ,,. Fiica mea adora desenul. Minunat concurs!!!

  41. si eu am multe carti din copilarie, carti foarte faine si bine scrise. si carti de pe vremea alor mei. Daria este foarte interesata de ele, si a fost de mica. mai ales ptr ca sunt vechi, arata altfel decat cele de pe vremea asta. sunt cu limbaj mai pe intelesul lor. momentan ii place sa citeasca, este incantata de descoperirea facuta in grupa pregatitoare_ arta cititului. Iar cartile usborne sunt minunate ptr a invata sa deseneze, sa citeasca si sa asocieze cuvintele cu desenul.

  42. Imi doresc cartea „50 Fairy things to make&do”pentru nepotica mea frumoasa pentru ca pe cealalta am comandat-o pentru baietii mei. Multumesc In minunata lume a cartilor!!

  43. Si noua ne place sa citim, sa desenam si sa descoperim lucruri noi. Pentru ca ne place sa pictam/ desenam, ne dorim cartea 50 Things to draw and paint.

  44. Sunt minunate si educative!! La cat mai multe publicatii !! Ce ne dorim?
    O carte pentru o fetita de 4 ani ! Multumim!!

  45. Aleg 50 Things to Draw &Paint!

  46. Eu am descoperit lumea cartilor mai tarziu (adica nu din copilarie) din pacate. Si stiu ce am pierdut. Acum iubim cartile iar baietelul meu de care face in cateva zile 2 ani, este foarte incantat si le iubeste si el. Iar cartile usborne sunt preferate. Eu aleg 50 Things to Draw &Paint

  47. 50 Things to draw & paint. mi-ar placea pt copiii mei.

  48. Sunt minunate si educative!! La cat mai multe publicatii !! Ce ne dorim?
    O carte pentru o fetita de 4 ani ! Multumi

  49. Cartile de la Editura Usborne sunt foarte interesante si atractive. Baietelul meu e interesat de 50 Things to Draw&Paint.

  50. Si noi citim destul de mult si sper sa cultiv in copilasii mei dragostea de carti.Pentru ca am doua fete si un baiat, cartea ce mi-o doresc pentru ei este 50 Things to Draw &Paint

  51. Fain concurs, ne dorim 50 things to draw & paint.
    Cristofan Alina.

  52. Iubim cartile de la Usborne.De cand le-am descoperit cumparam frecvent si ne bucuram de fiecare carte, atat fetita noastra cat si noi parintii :). Daca vom castiga ne vom bucura de oricare din cele doua carti.Ambele sunt minunate si sunt pe lista noastra:).

  53. Ce concurs frumos, multumim. Noua ne-ar placea 50 Things to Draw &Paint. Carolina Radu

  54. Editura Usborne este minunata, s-a gandit bine ca azi de ziua internationala a cartii sa organizeze acest concurs !Toate cartile sunt minunate ,dar cartea ce mi-o doresc este 50 Things to Draw &Paint.

  55. 50 things to draw and paint

  56. Buna! Dragostea pentru citii e molipsitoare…Pentru fetele mele 50 Things to draw and paint.Multumesc!!!

  57. Si noi suntem iubitori de carti, D. are grije ca in fiecare zi sa ne treaca minim o carte prin maini, si fiindca incepe incet incet sa coloreze ne_ar placea sa avem in colctia noastra si „50 things to draw & paint”

  58. Momentan incerc sa le insuflu pasiunea pentru citit copiilor din gradinita in care lucrez. Ma pregatesc pentru momentul in care voi avea eu insami un puiut caruia sa ii transmit dragostea pentru carti.

    Eu mi-as dori cartea 50 Things to draw and paint 🙂

  59. Iubesc cartile si fetita mea la fel. Toate cartile sunt minunate.Haideti sa sarbatorim aceasta zi asa cum se cuvine adica CITIND

  60. Cred ca am vrea 50 things to draw and paint ….nu ca nu ne-ar placea si zanele :)))

  61. Si noua ne place sa citim tot felul de carti…ne dorim cartea cu zanele

  62. Pentru baietelul meu as vrea 50 Things to Draw &Paint. In aceasta zi imi doresc ca fiecare copil sa primeasca o carte.

  63. Sper ca si pitica mea in varsta de 1 an si 8 luni sa ajunga sa iubeasca lectura si cartile la fel ca ursuletii nazdravani. Eu zic ca suntem pe drumul cel bun, nu se plictiseste niciodata de carti, desi de jucarii da. 😊
    50 Fairy Things to Make and Do ar fi perfecta pentru noi. 😍

    • Multumim pt concurs!
      Iubim cartile!!!
      Cele 2 printese mari sunt fascinate de carti. Speram si cea de-a treia printesa, inca e micuta -10 luni jum.
      Nu avem preferinte la cele 2 carti. Suntem multumite sa castigam una din ele.

      • As fii bucuroasa sa castig pentru copii mei o carte multumim ptr concurs chiar este nevoie sa incurajam copii sa citeasca cat mai mult.oricare carte toate sunt frumoase!

  64. Ma bucur ca exista o zi dedicata lecturii. Cei mici pot descoperi bucuria si magia prin carti minunate, alaturi de parinti, iar cele de la USborne sunt deosebite. Optam penttru 50 Things to Draw &Paint. Multumim!

  65. Ce frumoasa zi a cartii azi, plina de concursuri si recenzii. E perfect! 🙂

    Pentru fetitele mele as vrea: 50 Things to Draw &Paint.

    Multumim de ocazie 🙂

  66. Atunci cand nu vom mai citi vom inceta sa visam. O zi speciala, un concurs frumos si doua carti minunate din care cu greu ne-am decis pentru „50 Things to draw & paint”. Multumim pentru concurs!

  67. Sunt si eu desenatoare si as vrea pentru copilas carticica 50 things to draw, ca tot a ales la taierea motului o pensula .

  68. Micuta mea adora carticele Usborne! Cred ca i-ar placea 50 Things to Draw &Paint.

  69. 50 things ti draw and paint

  70. Fetitei mele, i-am citit de mica , avea cateva luni cand am inceput sa-i citesc…. si „pomul” a dat roade cand am inceput sa crestem. Acum avem 9 ani , si „lumea cartilor” , este si „lumea ei”. Sunt o mamica fericita, sa vezi cum copilul creste si se dezvolta frumos…..sa aveti o zi fericita!

  71. Ne-am mai cumparat si noi doua carti, astazi, dar nu de la Usborne, asa ca tare ne-ar placea si noua o carte, iar 50 Fairy Things to Make & Do pare f frumoasa

  72. Sunt convinsa ca ambele carti sunt interesante si frumoase. Cred ca fetitei mele i-ar place mult „50 Things to Draw &Paint”.

  73. Chiar ieri imi propuneam noi targete pentru citit, ca sa aflu azi ca sarbatorim cititul :). Piciului meu i-ar placea 50 Things to Draw &Paint. Bine, si mie :)).

  74. Geniala idee! Iubim cartile si mai ales pe cele de la Usborne. Ne dorim cartea ” 50 things to draw& paint”!

  75. Ambele carti cred ca ne-ar fi utile, dar aleg 50 Fairy Things to Make & Do. Multumim pentru concurs!

  76. Cicero spunea ca o camera fara carti e ca un trup fara suflet.
    50 Things to Draw &Paint

  77. Multumim pentru concurs si oportunitatea de a castiga o carte minunata de la Usborne, editura preferata la noi in familie. Am doi baieti (6 ani si 2 ani) care sunt fascinati de carti si de citit / lectura (care cum poate), noi le citim zilnic si ei rasfoiesc mereu cartile din casa noastra si cauta in rafturi in functie de ce ii intereseaza intr-o anumita zi. Cred ca ar aprecia mai mult cartea 50 Things to draw and paint decat cea cu zane, fiind baieti.

  78. Fetitele mele iubesc sa citeasca!
    Daca ar fi sa aleaga sigur ar vrea: 50 Fairy Things to Make and Do

  79. Multumim pentru concurs.fetitele mele ar prefera 50 things to draw & paint

  80. La multi ani de Ziua internationala a cartii!
    50 Things to Draw &Paint

  81. Sunt super frumoase cartile! Suntem fani Usborne 🙂 Ne-o dorim pe cea cu 50 Things to draw and paint

  82. 50 Fairy Things to Make & Do
    cititul este activitatea preferata a Anei

  83. E minunată lumea cărților! Le iubim pur și simplu! Piciul meu de nici 3 ani îmi cere de la 1 an și un pic sa-i aduc în dar, când mă întorc de la…, ”o carte,mami!”!! Iar eu cu multă dragoste i le cumpăr! De aceea,50 Things to Draw & Paint,pe care nu o avem încă(abia am început achizițiile de la Usborne) ne-ar plăcea tare mult! Mulțumim și felicitări!

  84. 50 Things to Draw &Paint
    o zi speciala pentru toti cititorii

  85. Impreuna cu Dora, fetita mea de 2 ani si 4 luni, am descoperit de curand cartile Usborne. Si asta pentru ca Dora este interesata de limba engleza. Totodata este in perioada in care descopera culorile si desenele facute de ea si „50 Things to Draw &Paint” ne-ar ajuta foarte mult. Multumim pentru concurs si pentru incurajarea de a citi!

  86. Ne plac mult cărtile, am descoperit de putin timp cărtile usborne si mai vrem. De exemplu, 50 Things to draw and paint.

  87. Ne plac cartile Usborne, sunt de calitate si gandite f bine pt categoria de varsta recomandata. As alege daca ar fi sa castigam – 50 Things to draw and paint.Multumim.

  88. Felicitări pentru inițiativă! Cred ca in societatea de azi se citeste din ce in ce mai putin si nou, parintii ar trebui sa le insuflam copiilor nostri dragostea față de carte din cea mai frageda copilărie.

  89. Foarte interesante cartile, as dori si eu pentru baietii mei, 50 things to draw&paint.

    Multumesc!

  90. Ne plac foarte mult cartile , nu avem preferinte pentru cele doua, amandoua ne plac. Multumim frumos

  91. Multumim pentru concurs :)!
    Mi-ar placea sa castig cartea „50 Fairy Things to Make & Do”
    Am dat share pe FB: https://www.facebook.com/sofy.ene.104/posts/1575714869362836?pnref=stor

    Zi frumoasa si lectura placuta!

  92. Multumim pentru noul concurs! Daca ar fi sa castigam, am alege 50 Things to draw and paint.

  93. Foarte frumoase cartile si educative, avem 4 anisori si am inceput sa conversez in engleza cu fetita mea.Multumim pentru concurs!

  94. ❤️Multumim pentru concurs❤️
    50 things to draw&paint

  95. Iubim cartile si ne am indragostit de Usborne:) pentru o zana micuta ne ar face fericiti 50 Fairy Things

  96. Iubim cartile! Ele ne pot fi adevarati prieteni!

  97. Pacat ca lectura a fost inlocuita de tehnologie…trebuie sa insuflam, pe cat posibil, copiilor, placerea de a citi o carte buna 🙂 Ambele carti sunt frumoase si utile pentru cei mici; deoarece am copii ce adora sa deseneze, cred ca 50 Things to Draw & Paint i-ar bucura.

  98. Băieților mei le plac foarte mult cărțile si ne bucurăm mult ca exista o zi dedicată cartilor. De curând am descoperit cărțile de la Usborne pe care le cumpăram de la Anca si le iubim mult.
    Mi-ar plăcea sa câștig pentru băieții mei 50 Things to draw & paint….

  99. Multumim pentru concurs! Si carti foarte interessante si frumoase. Mi place carti. (Sorry for the grammatical mistakes(((((. My romanian isn’t so good.)
    50 Fairy Things to Make and Do

  100. Cred că prima carte prezentată ni se potrivește mai bine, mai ales că puiul meu stă cu orele dacă are chef și desenează. ȘI nouă ne plac cărțile tare mult, iar azi …da am citit 😀 Se poate oare să treacă o zi fără lectură?

  101. Cartile sunt foarte frumoase! De ziua pamantului am organizat si noi o activitate frumoasa, am facut Planiglobul sub forma unui puzzle. Bafta tuturor! Diana Jian

  102. Iubesc cartile !!!!!! Imi doresc 50 Things to Draw & Paint.Multumesc !

  103. chiar astazi am primit prin posta cartile de la minunata Anca ….eu am fost foarte fericita iar fetele mele la fel!!!

  104. Incurajati lectura oferind carti cu orice ocazie, multumim pentru minunatul concurs.cred ca nu s-ar potrivi a doua carte

  105. ca parinti avem datori sa ii invatam pe copii nostri cat e de important sa citesti.trebuie sa le punem la dispozitie cat mai multe carti sa aiba de unde alege….mi -ar placea pentru fetita mea 50 Fairy Things to Make & Do

  106. Si noi iubim cartile. Acum invatam sa citim. Eu am avut norocul sa am o matusa iubitoare de carte si am foarte multe carti vechi de poezii si proza pentru copii. Le scot cite una din biblioteca si le citesc si incerc sa ii fac sa le iubeasca.Multumim pentru concurs. Noi ne-am multumii cu una din ele . Multumim.

  107. Desi este mica, are 1an si 5 luni, toa a ziua sta si citeste 🙂 Tacticoasa da paginile cartilor, fiind absorbita cu totul de ceea ce lectureaza. Iar atunci cand vede vreun animalut si stie cum face este extrem de fericita.
    Mi-as dori pentru micuta mea cititoare 50 things to draw&paint

  108. Eu am si acum prima mea carte ” Fetita Gu” de Daniela Crasnaru din anii 80. Pentru fata cea mare n-am reusit sa-i cultiv gustul pentru carti, dar e o mica gospodina. Insa fetita cea mica „mananca” toate cartile pe care le prinde: nu te lasa pana nu-i citesti de 2-3 ori pe zi chiar si aceeasi poveste. Si pentru ca ne place sa desenam, am dori „50 Fairy Things to Make & Do”.

  109. pasiunea pentru carti si pasiunea pentru desen 🙂 sper ca ambele vor fi dezvoltate cu 50 things to draw and paint

  110. Dintre multele „Zile Internationale ale…”, cartile sunt printre cele care ar trebui sarbatorite cel mai des. Citind. Fetitei mele cred ca i-ar placea 50 Fairy Things to Make & Do. Felicitari pentru initiativa!

  111. Pentru cel mai mare fan din familie al emisiunii ArtAttack aleg 50 Fairy Things to Make & Do.

  112. Carti minunate pentru copii minunati!… O lume de basm pe care o redescoperim cu mare drag… Multumim pentru concurs! 50 Things to Draw &Paint.

  113. Iubesc cartile! 50 Fairy things to make&do este preferata mea. Sunt profesoara si copilasii cu care lucrez ar fi foarte incantati de aceasta carte.

  114. Noi am descoperit cartile pentru copii prin seriile Adevarul cu povestile Disney, avem 2 astfel de serii. Acum ne bucuram de noi povesti, dar fara a le uita pe celelalte.
    50 things to draw and paint.

  115. Azi am celebrat această aniversare, cumpărând multe, foarte multe cărți pentru noi și fiica mea. E un obicei sănătos și m-am bucurat de multitudinea de oferte de pe diverse site-uri de profil.
    50 Things to Draw &Paint ar completa minunat toate achizițiile noastre 🙂

  116. Multumim de concurs!
    Fetita mea, care adora zanele si tot ce e legat de ele, s-ar bucura nespus daca am castiga 50 Fairy Things to Make and Do. Speram sa avem noroc.
    Oricum, bafta tuturor!

  117. As dori cartea 50 Fairy Things to Make & Do …multumim pt concurs

  118. Ne-am bucura toate 3 sa castigam o carte din cele doua minunate!!! Daca se poate ne-am dori 50 Things to Draw &Paint. Multumim!

  119. Imi doresc sa-i cultiv copilului meu dragoastea de a rasfoi minunatele carti ale copilariei. Optez pentru „50 Fairy Things to make & do”

  120. Felicitări pentru inițiativă! Și noi iubim foarte mult cărțile ! Fiecare carte primită sau cumpărată este un prilej de bucurie atât pentru pici cât și pentru mine 🙂

  121. 50 Things to Draw &Paint.Sunt carti minunate …….Lectura este foarte importanta pt copiii……..

  122. Este o zi speciala, care ar trebui sarbatorita cum se cuvine.
    Aleg cartea: 50 Things to Draw &Paint
    FB like: Adina Gavriloi
    Share: https://www.facebook.com/adinamirabela.gavriloi/posts/886838798025784?pnref=story

  123. Un concurs superb, multumim! As dori cartea 50 Things to Draw &Paint pentru piticii mei.

  124. noi ne inscriem pentru 50 Things to draw and paint. multumim pentru concurs

  125. Sunt niste carti foarte interesante si sunt sigura ca cei mici le vor adora.
    50 Fairy Things to Make & Do

  126. Fetita mea este o mare „cititoare”deja,cartile fiind preferatele ei.E adevarat ca prefera povestile cu printese daca se poate,dar si daca zareste ceva nou prin biblioteca ei imediat o rasfoieste.Sunt fericita cand o vad citind o carte.Va multumesc pentru ideea dumneavoastra,iar „50 Things to Draw &Paint” este alegerea noastra pentru azi.

  127. Cred ca fetitei mele i-ar place 50 Things to Draw &Paint, deoarece ii place mult sa deseneze.

  128. Au fost evenimente dragute si anul acesta…Imi plac toate actiunile dragute cu si despre carti. Oricum le prinde bine publicitatea (pozitiva) de orice fel. Iar cei care organizeaza astfel de evenimente sunt din ce in ce mai originali. Aleg 50 Things to Draw &Paint 😉

  129. Multumim pentru concurs! Ne-ar placea 50 Fairy Things to Make & Do. Avem multe carti si citim zilnic. Este un univers fascinant pentru fetita mea.

  130. Buna! Pentru fetita mea mi-ar placea 50 Fairy Things to Make & Do.

  131. Si noi ne dorim carti ca acestea!

  132. 50 things to draw
    E primul an in care aflu de aceasta zi a cartilor!
    Diana Puruce

  133. Nu sunt talentat la desen asa ca as avea nevoie de 50 Things to draw.
    Ziua cartilor am descoperit-o de cand am fetita.

Lasă un comentariu