ursuleți năzdrăvani

frânturi din viață

Ciobanașul si oițele -un joc interesant de strategie

Scrie un comentariu

Cum mai sunteți voi, dragii noștri cititori?

Noi am fost o perioada mare de timp plecați și acum trecem printr-o alta perioada extrem de aglomerata… abia așteptăm sa vină sărbătorile , să fim toți acasă și să petrecem mult timp în liniște.

Într-o călătorie cu trenul făcută recent am văzut pe câmpii muuuulte oițe, turme întregi.

Și ne-am tot adus aminte de un joc tare îndrăgit de noi, de acasă :Ciobănașul și oițeleun joc primit de la magazinul online Abrakadabra ca să vă povestim despre el.

Dacă aveți vreo activitate în care învățați despre oițe sau vreo poveste despre ciobănași și oi, acest joc e grozav să fie jucat la sfârșit.

Totodată, dacă sunteți în căutarea unui cadou de Moș Nicolae sau de Crăciun pentru copiii mai măricuți , alegerea unui astfel de joc sau oricărui altuia din seria Logis de la Abrakadabra ( noi v-am mai prezentat doua jocuri pe blog : A fost o dată ca niciodată și Numărăm cu ursuleții) s-ar putea să fie extrem de inspirata și  de bine primită .

Nu uitați să vă alăturați și voi în joaca copiilor , atunci toate jocurile vor avea și mai mult farmec  …și se știe…cu cât sunt mai mulți jucători, cu atât jocul are mai mult farmec și este mult mai amuzant.

Haideți să vă prezentăm acest joc frumos de la Logis.

Veți găsi 8 oițe, un cățeluș, o planșă mare și verde, carduri multe simbolizând bucăți de pășune și două zaruri cu imagini  și regulile de joc.

Piesele sunt din lemn si sunt adorabile! Oițele acelea le-au plăcut așa de mult ursuleților mei , încât le-au folosit și la alte jocuri.

Jocul se desfășoară pe o planșă mare cu muuultă ”iarbă”.

Este un joc destul de complex, pe diferite grade de dificultate. Copiii își vor  antrena memoria și puterea de concentrare, își  vor dezvolta abilitățile de planificare și strategie.

Aveți timp să faceți cumpărături chiar și de Moș Nicolae pentru că la Abrakadabra aveti acum  în apropierea sărbătorilor tot felul de oferte frumoase ( nenumarate jocuri de societate și jucării educative)  și reduceri. Mai multe detalii aici.

Spor la joacă tuturor!! 🙂

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s