ursuleți năzdrăvani

frânturi din viață

Invat anotimpurile cu Eduteca.ro

3 comentarii

Am descoperit jocurile de pe Eduteca.ro  acum vreo 2 luni.  Am avut posibilitatea sa testam cateva, free, pe site-ul lor si am fost tare incantati si eu, si D.

Muzica jocurilor e linistitoare, nu stridenta, vocile personajelor sunt foarte placute si clare. Copilul este incurajat in permanenta sa continue, chiar daca a gresit :”haide, mai incearca o data, sigur vei reusi” .

Descrierea cd-urilor cu jocuri de pe site-ul lor.

Seria „Anotimpurile” din Colecţia EduTeca este compusă din 8 CD-uri educaţionale interactive, adresate copiilor preşcolari. Acestea îmbină plăcerea jocului cu metode educaţionale conforme cu programa şcolară. 

O echipă de profesionişti vă propune, sub avizul Ministerului Educaţiei, Cercetării, Tineretului şi Sportului, o unealtă de învăţare adaptivă care dezvoltă creativitatea, imaginaţia şi dexteritatea copilului.

Intr-o lume magică, de poveste, plină de culoare, aventură, personaje misterioase şi multe obiective de îndeplinit, copilul va învăţa şi va cunoaşte tainele anotimpurilor şi a lumii înconjurătoare.

Este de preferat sa cumparati cd-urile online, platind cu cardul, veti primi o serie de licentiere a jocului si platiti doar 15 ron.

NOi am cumparat un cd cu anotimpul primavara „NAtura se trezeste la viata”. Vara, vom lua pe cele  cu jocuri educationale de vara.

Daca doriti, sa incercati jocurile, le puteti gasi AICI.

 

3 gânduri despre „Invat anotimpurile cu Eduteca.ro

  1. dvd-urile lor se gasesc si prin intermediul gradinitelor 😉

  2. Pingback: Concurs Eduteca : Fanica si Olimpiada Fructelor | ursuletinazdravani

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s