ursuleți năzdrăvani

frânturi din viață

Copilul de 2-3 ani – o prezentare succinta a articolelor

Scrie un comentariu

Draga educatoare,

Am deja 2 ani! Ia uite-ma ce mare sunt! Am invatat deja multe de la mami si tati, dar stiu ca mai am multe de invatat. Imi place sa vin la Scoala Duminicala, dar, cateodata, imi e tare greu sa stau cuminte atata vreme. Nu vrei sa ma lasi sa ma plimb sau sa alerg din cand in cand? Si mai am inca nevoie de mami. Mi-e frica atunci cand nu e langa mine. Nu pot sa cant prea bine inca, dar imi place sa te aud pe tine cantand atat de frumos. Te rog, iubeste-ma si cand sunt neastamparat. 🙂

Alex Doiani 🙂

 

Sursa articolelor mele din aceasta categorie va fi  carte foarte indragita de mine (nu se mai tipareste, din nefericire -am intrebat) : “Educatia religioasa pentru copii nostri”.

Am descoperit in aceasta carte o descriere a dezvoltarii copiilor de la 2 la 14 ani, pe toate planurile, foarte practica, atat pentru parinti, cat si pentru cei care lucreaza cu ei (educatori, invatatori, profesori).

Am parafrazat, adaptat, prescurtat cateva capitole din carte pentru a vi le impartasi si voua. :)

Despre autoarele cartii:

Anne Bell este doctor in pedagogie. A predat al diferite scoli elementare, pentru ca apoi sa lucreze in calitate de consultant la departamentul Educatie al Statului Oklahoma, SUA.

Donna Abenicht si-a luat doctoratul in psihologia educatiei si counseling. a fost profesoara in invatamantul elementar, la toate nivelele . In prezent, este profesoara de pedagogie cu specialitatea ” Dezvoltarea copilului”- la Universitatea Andrews in Beerien Spring,Michigan, USA.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s