ursuleți năzdrăvani

frânturi din viață

Panze de paianjen si un Spiderman curajos:)

6 comentarii

Am gasit aseara in blogul Ralucai, un post dragut despre un  mic paianjen 🙂 http://caietpentrucasamea.wordpress.com/about/…ufff…chiar nu mai stiu ce denumire avea postul respectiv….asa…. si din link in link…am dat acolo de un blog dragut cu muuulte  activitatati. Una dintre ele,  mi-am propus sa o facem astazi (http://www.notimeforflashcards.com/category/spiders).

PAnzele noastre de paianjen nu au aratat asa de bine(seamanand mai mult cu un rebus :), mai ales ca nu aveam spatiu pentru „intinderea” lor, dar activitatea a avut succes, atat la cei mici, ,cat si la cei mai mari.

„Panzele” nu sunt altceva decat benzi de scotch din hartie (am gasit o data o oferta la KAufland in rafturile cu produse la 3-4 ron). Am lipit pe ele muste si niste fete de oameni suparati. D, micul Spiderman, trebuia sa prinda mustele mergand doar pe panze. Dar, daca in drumul lui intalnea oameni rai si suparati, trebuia sa-si gaseasca alt traseu. Prima data , am parcurs impreuna traseul, apoi s-a descurcat. Spre final, s-a gandit el ca mult mai bine sa sara peste oamenii cei rai, decat sa -i ocoleasca.

Si micul Spiderman in actiune( e un costumas primit de la verisorii lui T. si A.)

MI-a placut mult ideea jocului: vreau sa folosim benzile de scotch si pentru altfel de activitati. Imi propun sa mai  facem un labirint mare sau chiar o sosea intortocheata . Nu-i nimic ca nu prea avem spatiu, avem in schimb buna dispozitie si pofta de joaca. 🙂

6 gânduri despre „Panze de paianjen si un Spiderman curajos:)

  1. Foarte curajos este spidermanul Danut… Alex nu-i da nici o mana de ajutor?

  2. Era si el pe acolo….la un moment dat, l-am tinut in pat, pentru ca il tot deranja pe Danut.

  3. Very useful post. It was very relavant. I was searching exaxtly for this. Thank you for your effort. I hope you will write more such interesting posts.

  4. ce tare! Apoi daca îi mai pun și muște e o pânză…numai asta ca vrea să facem de acum. Și așa vrea să și doarmă în costumul acesta!
    Mulțumim ursuleților năzdrăvani pentru idee 🙂

  5. trebuie sa-i dam lui Alex si celalalt costumas de Spiderman.
    noua nu ne mai vin.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s