ursuleți năzdrăvani

frânturi din viață

Comori dulci ascunse:)

Un comentariu

Am gasit acum vreo 2 luni, intr-un magazin cu tot felul de chilipiruri, pungute cu pietricele mici decorative…si imediat mi-am adus aminte de jocurile Ralucai din categoria „sensory” http://caietpentrucasamea.wordpress.com/category/sensory/

Asa ca, am luat 2 pungute ca sa fiu sigura ca imi ajunt pentru activitatea noastra.

Ne-am jucat acest joculet de cateva ori, pentru ca D. uneori, mai confunda cate o litera, spunand ca e numar. Recunoaste acum toate nr de la 1  la 10 , numara, relativ bine pana la 20. ALfabetul il stie doar cantat:))) si recunoaste cateva litere….eu nu prea l-am fortat cu invatarea acestora, pentru ca pur si simplu nu i-a placut…dar anul acesta, suntem mai maricei …asa ca lectiile de acest gen vor fi mai dese.

Sa ne intoarcem la joc:))

Am pus pietricelele intr-o oala si am strecurat acolo litere si numere dintr-un joc magnetic luat tot la de la JUlia Toys(mi-a placut pentru ca au nr si litere mai multe de acelasi fel).

Si oala cu pietricele:)

Si ca sa nu se plicitseasca sa to sorteze litere si numere, ca sa fie cautarea mai „cu spor”:))) 10 comori dulci ( niste bombonele M&M..incercam sa tina cont de nr  lor, pe masura ce le gasea si bineinteles, le si manca:))   si sa-si aduca aminte ce culoarea a avut bombonica ce a mancat-o inainte).

Literele si numerele le-am sortat in felul urmator pe tablita noastra magnetica (linia a fost ingrosata corespunzator de micutul meu elev:))).

Un gând despre „Comori dulci ascunse:)

  1. Foarte faina activitatea, o incercam si noi putin mai tarziu. Ai idei foarte faine, e randul meu sa ma inspir de la voi!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s