ursuleți năzdrăvani

frânturi din viață

Amintiri cu suflet desenate de Ema M.

Scrie un comentariu

Am primit de-a lungul anilor mici cadouri  de la persoane foarte dragi- ele sunt amintirile mele cu suflet- poarta in ele amprenta si o bucatica din sufletul celor ce mi le-au daruit.

Vreau sa va povestesc astazi despre amintirile cu suflet create de Ema. O stiu pe Ema inca de cand era de varsta ursuletului nostru mic A. ( de la 5 anisori). Un copil sensibil, timid si dulce. Ne spunea cand a crescut un pic mai mare ca ea va merge la scoala de desen. Si chiar am crezut-o 🙂 – era talentata- facea desene delicate cu flori, fluturi si pasari, deosebite de ale celorlalti copii de varsta ei.

Acum, Ema are 17 ani…eu nu-i mai vazusem desenele de foarte mult timp si cand ni le-a aratat m-a lasat fara rasuflare. Ema nu a ajuns inca la o scoala de desen, dar va merge mai departe la o facultate de profil. Dar, ea a crezut in visul ei si a muncit ca el sa devina o realitate.

Adora sa faca potrete si nu le face oricum- desenele ei parca surprind sufletul omului  – ochii spun o poveste, fetele arata stari sufletesti reale…

Mi-a facut o surpriza frumoasa, a cautat printre pozele noastre si mi-a daruit o amintire cu suflet. Nu am surprins-o eu prea bine in fotografie, dar este atat de frumoasa si de pretioasa.

Daca as fi vazut doar ochisorii celui desenat as fi stiut cine este- privirea vesela, ghidusa a ursuletului D. e inconfundabila .

Nu ma pricep sa va descriu operele ei, din ce curent artistic fac parte, ce tehnica foloseste….stiu doar ca sunt amintiri pretioase pentru cei carora le-au fost si le vor fi daruite.

Va las in continuare sa admirati operele ei. Ema este oarecum la inceput de drum in lumea artistilor, are un viitor frumos in fata si stiu ca isi va implini visul pana la capat.

Daca doriti si voi un astfel de portet  – o amintire cu suflet, o puteti gasi pe ema la adresa de mail ema.motea@yahoo com sau ma puteti contacta pe mine la adresa de mail ursuletinazdravani@gmail.com si voi lua eu legatura cu ea. Imi doresc atat de mult sa promovam tinerii nostri artisti romani , sa le intindem o mana de ajutor, sa ii tinem langa noi in tara noastra, sa le spunem cat de mult ii apreciem si ii iubim.

doar o schita…si cat de multe spune…

Lasă un comentariu