ursuleți năzdrăvani

frânturi din viață

Povestea unei genți de mamă

Un comentariu

Cred că cel mai greu lucru pentru un tătic este ca mama ( soția lui) să-i spună: ” Te rog, du-te și caută ceva în geanta mea!” ”Draga mea, e ca și cum ai căuta un ac în carul cu fân…nu te pot ajuta cu altceva? ”

Nu știu ce povești au gențile voastre, dar ale mele, ce au avut de-a lungul timpului diferite forme, texturi și culori, au cu siguranță foarte multe de spus.

Geanta mea de tânără- un rucsac negru din piele ecologică ce se potrivea de minune călătoriilor mele.

Geanta de proaspătă mămică- o geantă de-a dreptul uriașă , din material impermeabil pe care o purtam peste tot. Plina ochi cu scutece, șervețele umede, sandvișuri, jucărele.

Dar pe măsură ce copiii au crescut, mi-am spus că a sosit timpul unei genți așa mai elegante, dar  totodată și practică. Și să fie neapărat mare!

Am fost încântată de oferta de a testa una dintre gentile de la magazinul online Chicbags.ro și mi-am ales o geantă care să se potrivească cu viața mea de mamă. Da, și cu noua mea geacă prețioasă primită în dar de la cei 3 băieți ai mei 🙂 . Ambele , după cum vedeți, au fermoare aurii și  o culoare închisă.

Nu știu care sunt gusturile voastre în materie de genți, poșete. Eu nu sunt foarte pretențioasă  Prefer gențile mari, de culoare închisă,  în care poți pune multe, multe lucruri, cu multe buzunare și să fie rezistentă. Așa este geanta office Glam two black,  aleasă de mine ( momentan nu o mai zăresc în stocul magazinului) .

Când ești o mămică full time și ai de mers în oraș, la doctor, la cabinetul stomatologic, la magazin, peste tot cu micuții după tine, o geantă mare ce ascunde în ea fel și fel de minuni poate fi o idee salvatoare. Poți pune acolo cărți, sticlele cu apă, jucărele, cosmetice și tot ce mai dorești. Și dacă ei un bebe mic, accesoriile genții de genul ” închide -deschide” vor face ca geanta să fie ea însăși o jucărie pentru cel mic. Ai mei au răsucit-o pe toate părțile închizând și deschizând fermoare, capse.

Dar, este și elegantă, având un aer ” office”  așa că o puteți purta și atunci când aveți o întâlnire importantă, aveți de pus în ea acte sau alte documente ce nu trebuie să se îndoaie ( materialul este ferm, întărit și nu se îndoaie la greutate).

Și dacă sunteți o mare apărătoare a drepturilor animalelor, să știți că gențile de la Chicbags sunt făcute din piele ecologică.

Și cum geanta este o “prietena buna” și un accesoriu de nelipsit, la Chicbags, veți găsi mai multe modele de genți (aici ),   clutchuri, plicuri și portofele moderne și de calitate, făcute să completeze orice tip de outfit.

Ce povești și ce înfățișare au gențile voastre de mamă? 🙂

Un gând despre „Povestea unei genți de mamă

  1. Pingback: Darul din Calendarul de Advent- Ziua 12 | ursuleți năzdrăvani

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s