ursuleți năzdrăvani

frânturi din viață

O duminica in cer : ” Un copil vei fi mereu… „

Scrie un comentariu

Au adus la El niste copii ca sa se atinga de ei… (Marcu 10 : 13) 

” Era o zi senina. Soarele straluceste cald deasupra capului vostru si simtiti nisipul in sandale in timp ce va uitati cu atentie la Isus , care este inconjurat de o multime mare de oameni. Simtiti supararea din glasul Lui atunci cand ucenicii incearca sa- L apere de multime. Auziti dragostea si gingasia din glasul Lui in timp ce isi intinde bratele si-i invita pe copii sa vina la El.

Imaginati-va ca sunteti o mama sau un tata care isi aduce copiii la Isus. Vedeti cum alti parinti imping in fata un copil timid sau cum poarta prin brate un copil bolnav. Copiii se inghesuie in jurul lui Isus; vor sa-L atinga si fiecare vrea sa sada in poala Lui. O fetita isi pleaca capul increzatoare pe umarul lui Lui. Isus Isi face timp pentru fiecare copil in parte -il binecuvanteaza, il strange la piept si apoi il da inapoi parintilor lui. Copiii sunt fericiti – nici nu este de mirare: cine mai poate sa ramana acelasi dupa ce a fost atins de Isus?

Poate copiii tai sunt mari acum. Insa cu ochii mintii tot mai vezi inaintea ta o fetita sau un baietel . Adu-ti copiii – barbati adulti sau femei adulte -pur si simplu, ca pe niste copii inaintea lui Isus. El ii va atinge si ii va binecuvanta. Fa-o acum si intotdeauna!

Daca esti o femeie care traieste singura, cu siguranta printre rude sau cunostinte sunt copii pe care-i iubesti. Adu-i pe acestia in rugaciune la Isus si imagineaza-ti cum El ii ia in brate. In adancul inimii noastre, noi suntem cu totii copii si tanjim sa ne odihnim in bratele puternice ale Domnului nostru. Scumpa mea mama a afirmat acest lucru cand avea 83 de ani :

– Inca ma mai vad fetita, topaind la ferma noastra…

Inchideti ochii si imaginati-va ca stati in bratele lui Isus ca un copil si ascultati-I cuvintele :

– Copilul Meu, imi pasa de tine! Te iubesc asa cum esti! Increde-te in Mine!

( meditatie scrisa de Rosalind Rinker in cartea ” Femeile Il intalnesc pe Dumnezeu – Noul Testament cu meditatii scrise de femei pentru femei )

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s