ursuleți năzdrăvani

frânturi din viață

Concurs :”Ochisori amuzanti”

Scrie un comentariu

Little Lucky si Giggles ne invita la un concurs interesant  si suuuper simpatic : „Ochisori amuzanti”. Premiile sunt oferite de magazinul online Julia Toys si sunt foarte multe!! Ma bucur ca nu vor fi selectati castigatorii doar prin tragere la sorti :).

Daca un lucru ti se pare anost, plictisitor…pune-i niste ochisori mobili amuzanti si va prinde viata :)…

Asa ca eu si cei mici astazi ne-am distrat de minune punand ochisori peste tot in jurul nostru…imaginatia noastra o luase razna :)))))) soba avea ochi, papucii,canile, sticlele, masinile, covorul, obrajii, barbiile …..:D. Micutul A. a inteles atat de bine ce facem cu ochisorii incat a participat si el cu niste idei foarte dragute…le veti vedea :). D., bineinteles ca de obicei a fost pus pe pozne, caci si el are o imaginatie tare bogata.

Am fost putin necajita pentru ca pur si simplu nu stiu unde mi-am pus setul de ochisori…aveam foarte multi…sigur il voi gasi atunci cand se va termina concursul :)…asa ca ne-am invartit in 3 perechi de ochisori….dar ne-am descurcat… 🙂

Pozele le voi posta atat in articole separate, scurte pentru a le putea posta separat in colectie , dar le voi pune si intr-un articol unic.

Daca aveti idei, nu ezitati sa participati…chiar daca nu castigam, macar stim ca ne-am distrat de minune!! 🙂

 

 

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s