ursuleți năzdrăvani

frânturi din viață

O zi din viata unui mic explorator

6 comentarii

Urmariti  desenul animat cu dinozauri „T-rex express”? Imi place ce spune acel profesor ce apare la sfarsitul filmuletelor :” mergeti in curtea din spate si faceti propriile voastre descoperiri! ” 🙂

Ei, asta e pentru D.!!! Ar sta toata ziua in explorari!!! 🙂 Il las sa se joace singur si il urmaresc uneori ca sa-i mai fac cate o poza…e atat de scump si de serios in joaca lui!

Ce face micul nostru explorator ?

IN primul rand, isi ia cu el o geanta in care isi pune tot felul de minunatii: de data asta si-a pus sticla cu apa, ventilatorul de jucarie ,un aparat foto (ce rugaminti insistente sa i-l dau pe al meu :D…i-am spus ca nu se poate fara mine langa el-ar putea sa-l strice, dar ca ii promit, ca voi veni cu el putin mai tarziu si voi sta cu el sa faca si poze)… trusa de doctor (mi-a spus ca sigur va intalni in drumul lui pe cineva bolnav ce va avea nevoie de ajutorul sau). Si pleaca in explorare…..

Urmareste cu binoclul pasarile din copaci, albinele ce roiesc in jurul florilor…..a observat un gandacel ce era carat de furnici…foarte interesant….cum de puteau duce furnicile un gandac asa de mare si…ce faceau cu el ???

Din pamant se aud sunete foarte ciudate…a si facut un X in locul cu pricina….oare va erupe un vulcan chiar aici ??? :)))

Ei, dar orice explorator are timp si pentru o gustare (si daca i se spune ca se numeste chiar „sandwich de explorator” nu este refuzata niciodata!!! 🙂

SI cum asistentul de explorator(adica mami)  a devenit disponibil, e timpul ca micul nostru descoperitor de minuni sa faca niste poze. Si ii mai vine o idee!!! Ar putea deveni si fotograf daca si-ar dori….nu e chiar asa de greu! :)Uitati ce poze reusite stie sa faca!

Ei, dar acum e timpul sa plecam in alte aventuri….stiati ca in curtea din spate avem si o zona tropicala? 🙂 LA revedere!!!

6 gânduri despre „O zi din viata unui mic explorator

  1. Ce frumos se joaca D.!!! Imi face pofta d natura si de copilarie!

  2. Si noua ne place T-rex express,asa s-a intamplat de i-am luat si cartea cu dinozauri baiatului mai mult,dar n-am plecat in calatorie…inca…
    A plecat fara fratior?

  3. Iarasi spun,ce bine de voi ca stati la casa.Baietelul tau e tare creativ.Numai ce descoperiri interesante a facut el:)

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s