ursuleți năzdrăvani

frânturi din viață

In vizita la muzeul de fotografii

Scrie un comentariu

Intotdeauna mi-au placut vizitele la muzee….si vad ca D. ma mosteneste.  IN fiecare an, cand este noaptea muzeelor, desi nu avem decat unul singur in orasul nostru :), mergem de fiecare data acolo ….si tot timpul, mai observam cate ceva nou. Anul trecut, prin noiembrie, au fost aduse si la noi acele vestite statuete din ceara. http://stirileprotv.ro/show-buzz/entertainment/expozitie-inedita-la-bucuresti-un-cunoscut-muzeu-isi-prezinta-colectia-de-figuri-de-ceara.html

S-a organizat o iesire la muzeu la gradinita lui  si m-am dus si eu ca parinte insotitor. Unele statui erau cam sinistre, infricosatoare….D. a ramas tare impresionat…bine ca am fost si eu cu el, ca sa nu zaboveasca in fata acestora. Oricum toate  pareau atat de  reale….chiar la intrare era un paznic modern si una dintre bunici a crezut ca e viu…nepotica ii tot atragea atentia ca nu se misca de atata timp…dar ea nu observase :).

IN seara aceasta, ne-am facut propriul muzeu :). E un joc ce l-am jucat si anul trecut. Nu am avut nevoie decat de cuburi aranjate strategic de noi pe covor, de o multime de fotografii si de cativa omuleti (vizitatorii).

La intrare, ne-a intampinat doamna cu biletele de la ghiseu. 🙂

Am sprijinit pozele de cuburi si …gata muzeul nostru! Am pus cativa omuleti vizitatori printre fotografii care puneau o multime de intrebari 😉 si, carora le raspundea ghidul D. , foarte bine documentat.

LA sfarsit, mi-a spus ca nu-i place ca eu sa fiu mica, nu-i plac acele poze, el vrea sa fiu doar mare :).

A vazut si alta poza cu mine catarata pe un tobogan urias (cred ca eram prin clasa a XI-a atunci 🙂 )…si m-a certat ca nu l-am luat si pe el…:)

Tin minte ca si noi (eu si sora mea), le reprosam parintilor nostri ca nu ne-au luat la nunta lor. 🙂

Va multumim pentru ca ati venit si voi in vizita la muzeul nostru de fotografii! 🙂

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s