ursuleți năzdrăvani

frânturi din viață

Darul din Calendarul de Advent – Ziua 7

54 comentarii

În perioada aceasta din preajma sărbătorilor încercăm să fim mai buni, mai darnici, să nu ne gândim doar la noi, ci și la nevoile altora. E o perioada în care vom face promisiuni noi pentru anul viitor, pe care foarte posibil să le uitam după o lună… Zile în care petrecem mai mult timp cu cei dragi, bucurându-ne de puținul timp liber în care nu lucrăm.

Eu mi-aș dori ca toate aceste stări ce mă cuprind acum înaintea sărbătorilor sfinte să le port în suflet tot anul. Familia mea are nevoie de atenția, dăruirea și dragostea mea nu doar în zilele de Crăciun , ci tot anul. Cei triști, singuri, săraci au nevoie de dragostea noastră nu doar acum, ci zi de zi.

Astăzi avem un dar cu un mesaj frumos , un mesaj după care recunosc că îmi ghidez viața. Clachez de multe ori și-l uit, dar o iau de la capăt.

Darul ne este oferit de LOVEFondatoarea acestui proiect ( mai multe detalii pe pagina lor aici )este o tânără frumoasă, cu un suflet mare, care nu poate sta locului nici o clipă atunci când vede suferință în jurul ei. Despre Mădălina v-am mai povestit în trecut , când se ocupa de un alt proiect frumos O sacosă-n dar  .

Și astăzi Mădălina ne spune cine sau ce este de fapt LOVE :

LOVE este un concept, o comunitate a oamenilor frumoși, un mesaj, o speranță. După trecerea a două mii de ani de iubire (atunci a fost scrisă această descriere a dragostei adevărate), nimeni nu a reușit să îi facă o descriere mai buna. Ea rămâne dragostea ce o cautăm. Ne dorim să ajungă la cât mai multe persoane si sa le prezinte o alta față a dragostei, total diferită de cea care este promovata de secolul în care trăim. Valorile in care credem sunt: CURAJUL de a fi altfel, de crede cu nebunie într-o lume frumoasa. Evident, IUBIREA, singura care nu va pieri niciodată si singura care poate aduce schimbarea. Fără iubire totul este mort, are valoarea aerului pe care il respiram. INȚELEPCIUNEA de a face alegeri corecte pentru a avea o viață armonioasă si plină de frumusețe. INTEGRITATEA care pentru mulți nu mai reprezinta decât o „vechitură”, dar noi credem cu toată inima în ea. Alătura-te comunității noastre și hai sa aducem culoare în lumea din jurul nostru, acesta este mesajul nostru pt toti cei care aud de noi.”

Ei au creat tricouri și alte accesorii pe care le-au inscripționat cu textul biblic din 1 Corinteni 13: 4-8 . Eu il voi scrie in limbă română ( pe tricouri textul este în limba engleză).

”Dragostea este îndelung răbdătoare, este plină de bunătate, dragostea nu pizmuieşte, dragostea nu se laudă, nu se umflă de mândrie, nu se poartă necuviincios, nu caută folosul său, nu se mânie, nu se gândeşte la rău,nu se bucură de nelegiuire, ci se bucură de adevăr,acoperă totul, crede totul, nădăjduieşte totul, suferă totul. Dragostea nu va pieri niciodată”. 

Dacă doriți să duceți acest mesaj mai departe sau vreți să faceți cuiva drag un cadou care să transmită mult… cumpărați un tricou sau  o agendă LOVE. Pentru comenzi îi puteți contacta prin mesaj privat pe pagina lor de FB.

Pentru calendarul nostru de Advent, LOVE ne oferă un tricou ( sigur, va fi pe mărimea celui ce îl va câștiga) și o agendă. Ambele sunt calitative, frumoase și ce e mai important…duc în ele un mesaj care ar putea schimba lumea dacă l-am împlini.

Ca să vă înscrieți, lăsați-ne vă rog un comentariu în care să ne spuneți cum credeți că ar schimba dragostea necondiționată oamenii  din jurul nostru și totodată dacă ați mai auzit de proiectul LOVE.

Din nou vă spun că m-aș bucura dacă am încuraja acești tineri frumoși oferind o apreciere paginii de FB AICI  și am distribui public acest articol.

Aveți timp să vă înscrieți până la ora 21.30.

Vă doresc o zi în care să dăruim cât mai multă iubire celor din jurul nostru !

Later edit

Tricoul și agenda LOVE vor pleca spre numărul 38!

Felicitări, Simona Nichifor! Mail contact : ursuletinazdravani@gmail.com

IMG_4965

 

Christmas Gifts

54 de gânduri despre „Darul din Calendarul de Advent – Ziua 7

 1. Dragostea neconditionată ar face lumea un loc mai frumos si oameni s ar ajuta mai mult unii pe altii. Nu ar mai fi atatia orfani, flămânzi si saraci. Nu am mai auzit de LOVE

 2. Dragostea necobditionata ar face oamenii mai buni si toate lucrurile posibile!
  Nu am auzit de proiectul Love pana acum, felicitari tinerei!

 3. N-am auzit de proiectul LOVE..pana acum…Dragoastea neconditionata dintre oameni ar face toate lucrurile frumoase!!!

 4. Dragostea neconditionata ar face oamenii mai luminosi.
  Felicitari pt peoiect eu nu am mai auzit de el.

 5. Daca o noua zi ne-ar trezi cu gandul dragostei neconditionate, schimbarea ar incepe cu noi, nu am mai fi egoisti, si astfel am iubi mai mult.
  Acum imi dau seama ca am mai vazut tricouri LOVE dar nu am stiut ca e vorba despre un proiect.

 6. Aud pentru prima oară de proiectul LOVE și sunt tare încântată și impresionată de el.
  Mesajul lor e ca un filtru, ca o sită prin care se cern sentimente (bune, rele), stări de suflet și trăiri de tot soiul – iubirea necondiționată este aceea care poate ține piept oricărui „dezastru” (de orice natură, de orice calibru ar fi el).
  Mulțumim tare mult pentru dramul de frumos pe care ni l-ați adus în suflete în această dimineață!

 7. Am tot vazut tricourile si carnetelele si de mult imi doream un carnetel pentru colectia mea 🙂 dar nu stiam de unde se pot cumpara. Acum am aflat. Ca sa raspund la intrebare, prin dragoste putem intoarce oameni la Isus. Pana la urma Craciunul s-a intamplat din dragostea lui Dumnezeu pentru noi.

 8. Nu am mai auzit de acest proiect. Dar cred ca dragostea neconditionata ar duce la dragoste neconditionata…

 9. Am auzit de proiectul LOVE.Dragostea neconditionata ne ar face mai buni cu semeni nostri .

 10. Nu am auzit pana acum despre ei dar par minunati.Dragostea ne face mai buni,mai intelegatori.Daca toti am oferi dragostea noastra lumea ar fi mai fericita si ar fi pace.

 11. Dragostea necondiționată nu exista ea in sine, ci vine de la Celce este dragoste. Iar Dragostea de Dumnezeu schimba viata omului, transformând-o in dragoste de aproape.
  Nu am mai auzit de acest proiect.

 12. Ce minunatie de tricou si de agenda! Nu ma pot abtine sa nu ma inscriu si eu.
  Asa, cu privire la dragostea neconditionata, eu nu sunt asa de sigura ca ar schimba lumea cu mult. Pentru ca mereu vor fi unii care vor da neconditionat si altii care vor accepta cu egoism acel dar neconditionat. Poate daca toata lumea ar iubit neconditionat pe toata lumea, ceea ce e destul de imposibil. Cred ca mai presus de toate e important sa ne propunem cu totii sa fim un pic mai buni, mai ingaduitori, mai altruisti, mai toleranti, in fiecare zi cate un pic mai mult decat am fost ieri. Si poate o sa ajungem si la neconditionatul ala candva 🙂 De proiect nu am mai auzit, e prima oara.

 13. Nu am auzit pana acum de acest proiect dar cred ca vor face lucruri uimitoare pentru cei ce au cu adevarat nevoie,iar dragostea neconditionata face lumea din jurul nostru sa fie mai buna si mai atenta la nevoile celorlalti

 14. E prima data cand aud despre LOVE!!tricourile si agendele sunt superbe!!!
  Dragostea neconditionata incepe cu noi!!

 15. N-am auzit de proiectul LOVE, dragostea necondiționată ar face lumea mai buna, mai linistita , daca ne-am accepta unii pe altii cu bune si rele , totul ar merge mai usor si schimbarile in bine ar veni de la sine , pt ca raul se cerne intre suflete bune.

 16. Foarte frumoase articolele si mai ales initiativa. BRAVO.

 17. Nu am auzit pana acum de acest proiect, inca unul din lucrurile interesante pe care le aflu de la mama ursuletilor!
  Dragostea neconditionata ne-ar face mai buni, in primul rand pe cei care o ofera. Dar mereu vor fi unii care doar vor primi … dar asta nu trebuie sa ne opreasca sa incercam sa fim mai iubitori cu cei de langa noi.

 18. Nu am auzit de proiectul LOVE, dar mi se pare un poriect super. Iubirea neconditionata ar face lumea mai buna, mai zambitoare, mai frumoasa, mai vesela si plina de iubire.

 19. E prima oara cand aud de acest proiect, dar e pe sufletul meu… Dragostea neconditionata face toata diferenta. Chiar si stropul ala ce pare ascuns sau nebagat in seama are reverberatii uluitoare atat in veacul acesta, cat si in vesnicie.

 20. Eu cred ca iubirea necondiționată,ne-ar face sa nu mai purtam măștile pe care marea noastră majoritate le purtam pt a fi pe placul celor din jur.Ca părinți,i-am ajuta pe copii sa fie ei însuși în orice situație.Copiii noștri sunt lumea de „mâine”.De LOVE nu am mai auzit pana acum și ma bucur mult că-i faceți cunoscuți.Mi-ar plăcea mult sa port acest tricou cu un mesaj atât de frumos și puternic.

 21. Dragostea neconditionata ar face lumea mai buna in masura in care am intelege cu totii ca fiecare suntem unici, suntem diferiti, avem ganduri, asperatii, actiunii diferite, cand vom invata sa ne acceptam asa cum suntem fiecare. Nu am auzit pana acum de acest proiect. Sper sa aiba efecte pozitive asupra celor caruia i se adreseaza.

 22. Nu am mai auzit de proiectul love, dar mesajul transmis e unul minunat! Am testat dragostea neconditionata pe copilul meu, apoi am extins si la partenerul de viata, rude si prieteni. Primele semen deja se vad!

 23. UN PROIECT SUPER!!!! Nu am auzit pana acum de LOVE, dar ma bucur ca exista astfel de oameni si de proiecte frumoase.
  Eu cred ca daca nu am fi atat de egoisti si ne-ar pasa putin si de ceilalti atunci lumea clar ar fi mult mai buna, viata mai usoara si mai frumoasa .

 24. Dragostea neconditionata ca sentiment generalizat este o utopie…dar este frumos sa visam 🙂 Sa visam la o lume doar cu zambete, bunatate si intelegere… Dar pana atunci, putem face ce tine de noi, ne putem iubi copiii neconditionat, pentru a creste oameni increzatori, autentici, siguri pe ei, ne putem iubi neconditionat partenerul de viata (mai greu, nu-i asa? :), putem imparti dragoste si bucurie in jur. Pentru ca, intotdeauna, dragostea reflecta dragoste. Si dragostea noastra (mai mult sau mai putin neconditionata) ii va schimba macar putin in bine pe cei cu care intram in contact zi de zi.
  De proiectul LOVE nu am auzit pana acum, dar mi se pare incantator si il voi urmari indeaproape.

 25. Nu am auzit pana acum despre acest proiect, dar felicitari pentru idee! Dragostea neconditionata a parasit Cerul si s-a nascut intr-o iesle…daca am purta aceasta dragoste in inimi, ne-ar pasa mai putin de noi insine si am privi mai mult la nevoile celor din jur.

 26. Buna!!!
  Nu am mai auzit pana acum despre Love…I-am dat like cu numele nadia alina candrea

  Mi se pare super super idea si am sa urmaresc pagina. poate fi intr-adevar un cadou inedit, pentru o persoana draga!
  Iubirea neconditionata ne-ar face in mod sigur mai buni, mai recunoscatori pentru tot ce avem pe Pamant, ar insemna in egala ,masura ca suntem sinceri cu noi insine, ca putem oferi mai mult decat primim.

 27. Nu am mai auzit de acest proiect, dar după părerea mea dragostea necondiționată ne-ar face mai buni, mai umili, mai generoși, mai calzi, mai umani.
  Am dat like și share, mulțumim!

 28. Dragostea neconditionata cred ca ne-ar face mai buni, mai fericiti si atunci am putea sa le daruim celor din jur momente placute, vorbe calde si sa uitam de ura, de dorinta de a face rau si de celelalte lucruri negative. Nu am auzit pana acum de programul Love, dar mi-ar placea sa aud din ce in ce mai mult peste tot. Initiativa lor este de admirat si de incurajat!

 29. E prima data când aud de acest proiect; cred ca dragostea necondiționată ar face ca oamenii sa fie egali, nu ar mai fi diferențe în societate și ne’am mai crede „superiori” fata de alții. Am iubi toți oamenii și atât!

 30. Nu am auzit de proiectul LOVE. E un proiect minunat. Din pacate cu totii ne lovim de neputintele noastre sufletesti cand vine vorba de a iubi neconditionat pe ” aproapele”. Asta nu inseamana sa nu incercam si daca dam gres sa ne ridicam si iar sa o luam de la capat.

 31. Dragostea neconditionata ar transforma lumea asta in rai pe pamant! orice e posibil cand exista iubire. nu am mai auzit de proiectul love

 32. Este pentru prima data cand aud de acest proiect minunat. Initiativa este mai mult decat laudabila.
  O dragoste nesupusa nici unei conditii intre oameni … cred ca ar transforma pamantul in paradis.

 33. N-am auzit de proiectul LOVE. Dragostea necondiționată ne-ar face mai buni, mai fericiţi, mai umani, mai apropiaţi de semenii noştri.

 34. Si eu aud pentru prima oara de acest proiect si ii felicit pe cei care au avut aceasta initiativa.
  Cat despre dragostea neconditonata, e imposibil s-o avem fara ajutorul lui Dzeu. Cred ca Dzeu ne poate schimba inima fiecaruia astfel incat prin noi, El sa schimbe lumea in care traim. Numai sa vrem intr-adevar sa schimbam lumea si sa alegem sa iubim asa cum ne iubeste Dzeu.

 35. Pai oare ar mai exista atatea orori in jur daca am avea dragoste? Cu atat mai mult neconditionata!… Dar cu pasi mici, in situatii neinsemnate, trebuie inceputa a fi exersata:)

  Nu am auzit de Love, dar e minunata lucrarea Madalinei!

 36. Dragostea neconditionata ar face oamenii sa fie mai buni unii cu altii, mai uniti si clar mai fericiti. Nu am mai auzit de acest proiect.

 37. Este un proiect minunat, care imi aduce in cap ideea de empatie. Iubirea este vindecatoare, constient sau subconstient, concentrandu-ne pe iubire fara egoism, suntem mai buni

 38. Oo! Dragostea neconditionata…..pai dagostea neconditionata ar schimba lumea, ar deveni o lume echilibrata…..sunt multe ,foarte multe de spus despre cum ar schimba dragostea neconditionata oamenii din jurul nostru.
  Nu am auzit de acest proicet minunat,pana acum .Dar …….am aflat acum si ma bucur.

 39. Nu am auzit de proiectul Love dar e posibil sa fi vazut tricouri fara sa stiu ca este vorba de un proiect anume :). Dragoste neconditionata…..Cred ca 1 Corinteni 13 defineste dragostea cel mai bine iar intruparea dragostei desavarsite a avut loc de Craciun cu venirea Mantuitorului in lume si de Pasti cu invierea si inaltarea lui Isus. Dumnezeu ne iubeste neconditionat fara sa meritam si de 2000 de ani mii de vieti au fost si sunt schimbate de aceasta dragoste. Schimbarea realizata de dragostea Lui din viata mea va avea impact asupra apropiatilor mei si asupra societatii in care traiesc. Dragostea neconditionata a lui Dumnezeu reflecata prin vietile noastre va schimba lumea din jur. Nu putem schimba toata lumea dar suntem chemati sa fim lumini pentru cei de langa noi. Ei sunt lumea noastra. Deci sa iubim caci dragostea nu a facut si nu face niciodata rau aproapelui 🙂 .

 40. Nu am auzit de proiectul Love, dar am auzit de dragostea Agape = dragostea necondiționată pe care încerc sa o trăiesc zi de zi, nu doar de Crăciun. Desi e orientată spre ceilalți, această dragoste mă transforma în primul rand pe mine,facandu-ma sa arat bunătate atunci când nu am de ce, neașteptand nimic în schimb, mergând mereu înainte iubind oamenii.

 41. Dragostea ar putea schimba totul in intreaga omenire, daca toti oamenii si-ar deschide inima pentru iubire. Lumea ar fi altfel! despre proiectul love am auzit acum pentru prima data, si il voi urmari cu interes. Multumim.! 🙂

 42. Ce frumoase sunt! E prima data cand aud de asa ceva! Iubirea int-adevar ne-ar putea face mai buni unii cu altii, sa fim mai iertatori , mai toleranti, doar impreuna vom putea sa miscam putin lucrurile, trebuie sa ne pastram speranta vie! Diana Jian

 43. Dragoste neconditionata = Pace

  Nu am ami auzit de proiect dar ma bucar sa citesc despre el cu ocazia asta

 44. imi vine in minte un citat din Tolstoi – Razboi si pace: Daca exista Dumnezeu si credinta trebuie sa existe si adevar si virtute, iar scopul suprem al omului consta in silinta de a le atinge.Trebuie sa iubim, trebuie sa traim, trebuie sa credem ca am trait si ca vom trai de-a pururi in acel tot …in ceruri.

 45. In zilele noastre greu este sa vezi pe cineva sa iubeasca cu adevarat, neconditionat. Dar mai sunt si astfel de oameni, caci de nu ar fii soare nu ar iesi. Mie mi se rupe inima cand vad copii care nu simt o astfel de dragoste nici macar de parinti lr, sa nu zic de mama. Cred ca acei copii ajung sa faca mult rau in societate pe urma cand cresc mari.
  Nu am auzit de Love pina acum.

 46. Nu am mai auzit de acest proiect. Dragostea neconditionata ar face sa rasara oameni buni in fiecare din noi.

 47. Coca, nu am mai auzit de acest proiect până acum. Dragostea cred că ar schimba totul. În primul rând inima oamenilor, apoi societatea cu tot ceea ce este ea. Dragostea m-a transformat și pe mine în alt om. 🙂

 48. Dragostea necobditionata ar face oamenii mai buni si toate lucrurile posibile!
  Nu am auzit de proiectul Love pana acum, felicitari tinerei!

 49. Dragostea neconditionata ne-ar apropia mai mult unii de altii si de Dumnezeu…Nu am mai auzit de proiectul LOVE, pana acum.

 50. daca am avea dragostea neconditionata in inimile noastre ar fi pace pe pamant si intelegere intre oameni. nu am auzit de proiectul love pana acum.

 51. Nu am auzit de proiectul Love pana astăzi.
  Dragostea necondiționată face minuni. Daca toți ne-am stradui sa iubim fara a astepta ceva in schimb am realiza intradevar ce înseamnă Viata.

 52. Ar fi o lume ideala! Mi-ar placea sa traiesc intr-o astfel de lume. Sunt foarte multi oameni deosebiti care ofera dragoste neconditionat (chiar si eu stiu vreo cativa). Este prima data cand aud de acest proiect, dar sper sa se bucure si in continaure de sprijin din partea fondatorilor, sponsorilor si societatii.

 53. Ce lucruri frumoase..atat agenda cat si tricoul..imi pare rau ca nu am auzit pana acum de acest proiect LOVE.
  Dragostea adevarata si necondiționată poate veni numai din Cel care este Dragoste in esenta fiintei Lui. Atunci cand vom stii sa avem si sa aratam Dragostea necondiționată vom face din lumea acesta un popas ceresc.

 54. Cu siguranta lumea ar fi un loc mai bun; mi-ar placea ca oamenii sa nu se mai razboiasca intre ei pentru interesele politice ale unui grup de oameni orgoliosi; sa se ajute asa cum o fac in cazul unei tragedii de proportii, cand nu conteaza daca il cunosti pe cel de langa tine, ce culoare are pielea, daca vorbeste aceeasi limba sau are aceeasi credinta, dar ii intinzi mana sa il ajuti; din pacate, omul este lup pentru om. De proiectul LOVE nu am mai auzit pana acum.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s