ursuleți năzdrăvani

frânturi din viață

Etichete si autocolante de la Stickerkid

2 comentarii

Saptamanile trecute,  am primit gratuit un pachet de etichete si autocolante de la Stickerkid. Multumim frumos inca o data pentru dar! 🙂

Stickerkid este o firmă elvețiană care realizează etichete autocolante personalizate și etichete termoadezive de înaltă calitate.

Există din  anul 2004 și au avut deja plăcerea să serveasca 100.000 de părinți  imprimand peste 2 milioane de etichete!

Eu am primit acest pachet economic.

  • 60 autocolante de dimensiune „Mică”
    Aceste autocolante sunt magnifice si foarte practice. Ele au o talie perfectă, ceea ce le recomandă a fi lipite pe biberoane, ochelari de soare, sticle, pahare, jucării, termosuri, recipiente închise ermetic, etc … Ele rezistă timp de ani de zile la acțiunea mașinii de spălat vase, a cuptorului cu microunde, în frigider, congelator si chiar în sterilizator.
  • 22 autocolante de talie „Medie”
    Autocolantul de talie „Medie” este cel mai popular autocolant personalizat al Stickerkid. Conține 2 lini de text, o imagine superbă și se lipește perfect pe termosuri, recipiente, sticle, carți, biciclete, patine, role, DVD, consola portabilă de jocuri, rachete de tenis, echipamentul de sport pentru orice activitate sportiva. Aceste etichete personalizate cu numele copilului dumneavoastră rezistă la acțiunea mașinii de spalat vase, a cuptorului cu microunde și in frigider.
  • 20 etichete termoadezive personalizate pentru îmbrăcăminte și produse din material textil, lipite prin termocolare
    Etichetele nostre se lipesc utilizând fierul de călcat. Ele rezistă la minim 45 de spălări la o temperatura de 60º C. Datorită tehnologiei de fabricație specifice, atunci când doriți să donați sau vindeți îmbrăcămintea, ele se pot dezlipi și utiliza din nou pe o alta haină.

Daca dorti sa le comandati, aveti posibilitatea sa le personalizati online.

Eu m-am gandit cum sa le personalizez in asa fel , incat sa le pot folosi pentru ambii baieti. Asa ca, pe autocolantele mici si medii am scris prenumele lor si apoi, cand le-am primit le-am decupat.

Uitati periutele lor de dinti cu autocolante :). Le cumparasem de la Dm (am vrut neaparat sa cumparam periute electronice)  si nu am gasit diferite. Asa ca aceste autocolante au sosit tocmai la momentul potrivit :).

Periutele au fost spalate de mai multe ori de atunci si va asigur de calitatea etichetelor…chiar nu se desprind!!

DSCN5217

 

Pe etichetele termoadezive am scris numele si prenumele baiatului mare ( le vom lipi pe hainutele pentru scoala, unele dintre ele, bineinteles. Noi avem multe cumparate de la Lidl…si cum nu suntem singurii ce cumpara de acolo, de multe ori s-a intamplat sa vedem  3-4 gecute asemanatoare in cuier 🙂 )

Asa arata hainele cu etichete termoadezive ( poza este preluata de pe site) .

Le puteti lipi chiar si pe jucariile din plus 🙂

Daca doriti sa comandati de pe acest site, magazinul  a oferit un cupon de reducere de 10% pentru cititorii nostri. Introduceti acest cupon : Stickerkid10laSutaReducere ,  la finalul comenzii voastre. Cuponul este valabil pana la sfarsitul acestui an.

Spor la cumparaturi ! 🙂

 

2 gânduri despre „Etichete si autocolante de la Stickerkid

  1. Ce tareeee.Ar merge si lipite pe produse handmade…ca un fel de „label”.Multumesc de informatie 😉

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s