ursuleți năzdrăvani

frânturi din viață

Invata engleza cu Muzzy

Scrie un comentariu

Cu siguranta ati auzit majoritatea dintre voi de Colectia Muzzy ce a aparut la editura LItera.

Acesta colectie cuprinde 30 de volume; cartile fiind grupate asa: 15 cu lectioare si 15 cu jocuri interactive. Fiecare carte contine un DVD.

Muzyy nu este altceva decat un curs multilingvistic pentru copii , recunoscut BBC, 5 limbi straine (engleza, spaniola, franceza, germana si italiana).De-a lungul timpului, cursul lingvistic Muzzy a castigat o serie de premii importante: Parents\’ Choice Award, iParenting Media Award, Duke of Edinburgh Prize, Media and Methods, Featured Product: Wall Street Journal, Ame­rican Association of Teachers of German, Best Product: SmartKid Online, Worlddidac Award, Le Journal Français.(informatii preluate de pe site-ul editurii Litera).

Copiii vor invata mai multe limbi alaturi de niste simpatice personaje : monstrul verde Muzzy, o familie regala, un gradinar si Covey, inteleptul curtii regale.

Cursul se adreseaza copiilor de la 4 ani, dar pentru a se putea juca, trebuie neaparat sa stie sa citeasca .

Noi am cumparat intreaga colectie in vara anului trecut cu mai putin de 50 de ron :). Stiu ca va mirati, vazand pretul de acum din librarie. Au fost reduse in vara anului trecut in libraria Elefant cu 80%, la aceasta s-a adaugat reducerea mea de card si am ajuns la o suma foarte mica. Va dati seama ca nu am stat pe ganduri sa cumpar intreaga colectie.

Am inceput sa lucram dupa acest curs in urma cu doua saptamani. Bineinteles, pentru invatarea unei limbi straine, se folosesc metode alternative : idei foarte interesante veti gasi la Raluca am pus link catre toate lectioarele ei din categoria Jumatate de ora de engleza si la Valentina, in cadrul Atelierelor de engleza.

Lectiile din cursul Muzzy pot fi urmarite in carticica pentru copiii ce stiu sa citeasca si de pe dvd-uri.

 

Bineinteles ca noi am urmarit dvd-urile . Personajele interactioneaza cu cei mici, vorbesc foarte clar , rar si cu intonatie.

Aici puteti urmari cum se desfasoara o lectie (aveti link catre dvd din volumul I).

Desi nu stiu sigur daca este cel mai atractiv curs pentru invatarea limbilor straine, D. a fost destul de incantat, a avut rabdare sa repete dupa personaje si chiar i s-a aprins „apetitul” dupa aceasta limba: de multe ori ma intreaba cum se zice la un obiect sau altul in lb. engleza.

Chiar as dori sa stiu parerea voastra despre acest curs. Va multumesc!

 

 

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s