ursuleți năzdrăvani

frânturi din viață

Povestea stelutei de la Betleem

7 comentarii

A fost o data o stea…o mica stea, la fel ca toate celelalte milioane de stele din univers.

Intr-o zi, Stapanul Universului, MArele Creator i-a incredintat o misiune speciala….i-a spus sa mearga si sa lumineze intr-un anume loc pentru ca acolo  se va naste un Rege.

Steluta a fost tare bucuroasa; abia astepta sa vada mandretea de palat asupra careia isi va revarsa stralucirea….cand ce sa vezi?? trebuia sa lumineze deasupra unui loc foarte saracacios- o mica iesle, lipista de importanta si de orice frumusete. ” Cum ar putea sa se nasca aici un rege?” se tot intreba ea.

Dar, de acolo de sus de unde lumina ea, a zarit niste oameni care pareau bogati mergand intr-o calatorie…si i se parea ca acestia o tot urmaresc. A inteles atunci: cu siguranta…bebelusul din iesle chiar era important  si oamenii aceia doreau sa il gaseasca. Aveau si bratele pline de daruri. Sigur  erau pentru bebelusul ce se nascuse in iesle.  Si atunci steluta a stralucit si mai tare.

Dupa ceva vreme, a zarit niste ingeri aratandu-li-se unor pastori in camp. Si ingerii le-au spus ca acolo unde lumineaza o stea foarte tare sa se opreasca, sa intre in acel loc si sa se inchine Pruncului nou nascut – caci el este  un Rege- era chiar fiul lui DUmnezeu!

Era acum atat de mandra de misiunea ce i se incredintase! Ar fi dorit sa straluceasca acolo vesnic  ca sa poata spune tuturor: „Haideti la ieslea din Betleem!! Haideti sa va inchinati si voi Fiului Regelui !

Acum stiti, copilasi , de ce a fost asa de importanta Steluta de la Betleem?

7 gânduri despre „Povestea stelutei de la Betleem

  1. Pingback: Joc de Craciun: Cursa pe stelute « ursuletinazdravani

  2. Pingback: Nasterea lui Iisus | Grădinița Fluturașilor Talentați

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s