ursuleți năzdrăvani

frânturi din viață

ALFABET DEOSEBIT

Scrie un comentariu

In urma cu ceva timp, Little LUcky a inceput un proiect deosebit: un alfabet de-a dreptul original. INtregul proiect este foarte frumos descris chiar de ea…mi-am permis sa copiez ce a scris pe blogul ei (pentru ca ea a descris atat de frumos proiectul surpriza) :

saptamana trecuta am inceput un proiect secret la care am invitat sa participe toate persoanele pe care le cunosc online. proiectul a fost atat de secret incat nici macar cele care au raspuns invitatiei mele n-au stiut despre ce este vorba!:))
cum se numeste proiectul? 
ALFABETUL
despre ce este vorba?
fiecare bloggerita a realizat cate o fotografie cu fiecare litera a alfabetului. neavand nici un model si nici o indicatie de la mine, fiecare si-a pus imaginatia la incercare si… WOW! sunt uimita de-a dreptul!! n-o sa-ti vina sa crezi cat de inventive au fost aceste femei! doamnelor, meritati toate aplauzele din lume!=D>
cum se va desfasura proiectul?
in fiecare zi va voi arata un colaj cu fotografiile pe care le-am primit din partea acestor doamne, iar daca acestea vor dori, le veti vedea si pe blogurile lor. va fi o litera pe zi. adica azi A, maine B, poimaine C si asa mai departe.
doamnelor, multumesc!!!
si daca postati fotografiile pe blogurile voastre, va rog respectati regula 1 pe zi! nu aratati inainte fotografiile, pastrati surpriza pana in ultima zi!
Ne-a placut si noua (adica mie si lui D.) foarte mult ideea si am incercat sa fim harnicuti si sa participam cu cate o idee aproape la fiecare litera (da, cred ca am omis vreo 2-3).  Sititi ca lui D. ii place sa inventeze din te miri ce tot felul de lucruri, asa ca, a crea litere din ceva e o provocare placuta pentru el :). Voi posta si eu pe rand, creatiile noastre si ale celorlalte persoane ce au trimis litere deosebite pe blogul Little LUcky. Cu siguranta, ca vor fi o insipratie si pentru voi, asa cum au fost si pentru noi! 🙂

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s