ursuleți năzdrăvani

frânturi din viață

MOnster truck si agrafe de birou :)

Scrie un comentariu

IN cea de -a doua parte a zilei, am vrut sa face o activitate motrica noua pentru D. O zarisem pe blogurile Caiet pentru casa mea si Little Lucky, asa ca am adaptat-o pentru noi. Multumim pentru ideile voastre ingenioase!

Am impartit activitatea in doua: sortarea accesoriilor  si  tunarea masinilor cu acestea  😀 . I-am spus lui D. ca trebuie sa pregatim masinile de teren pentru o cursa si ca le vom tuna. Ce baiat ar rezista la  o asa provocare? Nu va spun ca avem peretii plini cu masini de teren colorate de D. Lui nu-i place sa coloreze, dar cand e vorba de MOnster Truck, nu le poate rezista…va voi arata intr-o zi colectia lui 🙂

Am sortat deci prima data agrafele de birou pe capacele colorate.

 

Este o activitate potrivita pentru copilasi mai mici de 3-4 ani, dar pentru un copil mai mare sortarea anumitor obiecte pe marime , culori, mai ales daca sunt  multe este un prilej foarte bun de a-si dezvolta rabdarea si capacitatea de a duce o „misiune ” la bun sfarsit. D. se cam plictisise dupa ce umpluse un pic capacelele, dar i-am spus ca nu-si va putea decora masinile, asa ca a continuat pana a terminat ce a avut de facut.

A avut de introdus apoi agrafele pe masinute si de facut un lantisor de care sa le  atarnam. A fost o provocare pentru el: s-a chinuit un pic si in final , il vad ca facuse singur un lantisor intr-un timp foarte scurt, desi la inceput imi spunea ca nu crede ca va reusi: agrafele astea  sunt foarte dificile :))

I-a placut foarte mult rezultatul final 🙂  cu multa mandrie i-a aratat micutul panou tatalui sau  cand a venit de la serviciu 🙂 I-am spus ca daca va lucra tot asa de mult cu degetele, ele vor deveni din ce in ce mai puternice, si va putea face cu ele activitati din ce in ce mai dificile, si stiti voi ca baietii sunt competitivi si doresc sa fie cei mai buni! 🙂

Si uite cum se leagana pe soseaua imaginara si masinile noastre tunate! 🙂

 

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s