ursuleți năzdrăvani

frânturi din viață

Micul sculptor si alte activitati de week-end :)

Un comentariu

Sculptura este un taram necunoscut pentru noi. Dar, astazi am avut posiblitatea de a intra in „lumea ei” si de a-i cunoaste macar asa…..o foarte mica parte din tainele ei.

La noi, in centru orasului , in acest week-end s-au organizat cateva activitati frumoase pentru copii. De-a lungul unei pietonale…erau un mic loc in care cei mici puteau picta, in alt loc era un cort mare cu o cruce rosie unde erau invatati cum sa acorde primul ajutor, in alta parte era un prieten al taticului ursuletilor,un foarte priceput sculptor care ii initia pe cei doritori in tainele sculptului in lemn.

Avea o masut cu tot felul de materiale si unelte. Deja sculpta pe o tabla mare cu o vaza cu lalele si ii lasa pe copilasi sa incerce acolo cu dalta si ciocanelul. D. ii urmarea cu mare curiozitate. SI sigur, l-a intrebat daca nu vrea sa incerce si el. Orice activitate de genul acesta ii place si il face sa se simta tare important 🙂

 

 

El era cel mai mic dintre cei de acolo…si ciocanelul nu-l putea tine bine si tot nimerea pe langa dalta…cel putin asa am crezut eu….

Cand, dupa catea minute….mi-am dat seama :)))…D. al meu este stangaci…mititelul nu putea tine ciocanul cu mana dreapta – de aceea il manuia tare greu :).

Asa ca l-a lasat din nou, de data asta cu mana stanga 🙂 SIgur, s-a descurcat tare bine!! Uitati-l cat de fericit si de concentrat era!!

Am trecut si pe la atelierul de pictura, unde se faceau magneti pentru frigider 🙂 . Pe bucatele de carton ii lasau pe copilasi sa picteze ceea ce-si doreau. Maine vom picta si noi, pentru ca micutul A. tare mutl isi dorea si el dar era cam mititel pentru asa ceva (acasa, il voi lasa sa picteze cat doreste el).

 

Magnetul realizat de D. :)(cu putin ajutor din partea unei domnisoare ce folosea tot mana stanga 🙂

Ne-am pictat pe fata: D. isi dorea sa fie un tigru, dar le lipsea culoarea portocalie asa ca am ales o fata de Spiderman 🙂 . SIgur, si A. intruna a spus ca vrea si el….sa fie o ‘pipica cu mutati’  , adica, va traduc eu: o pisica cu mustati :). SI uitati-i pe nazdravanii nostri 🙂

 

Si sigur,  micutul A. a fost tare fericit pentru ca nu a plecat cu mana goala de acolo :). LA fel si ursuletul D. Cand vad aceasta turta dulce imi aduc aminte de povestea iepurasilor ce au mers la balci sa-si cumpere turta dulce. CUm nu-i cunoasteti pe PUf Alb si PUf Gri??? 🙂

 

Un gând despre „Micul sculptor si alte activitati de week-end :)

  1. Pingback: Magneti handmade pentru frigider « ursuletinazdravani

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s