ursuleți năzdrăvani

frânturi din viață

Baloane cu apa la tinta

7 comentarii

Acum un an am cumparat pentru ziua lui D. niste baloane…de fapt tati le-a cumparat..ma suna si imi spune: „uite am gasit  la magazinul asta  niste baloane mici, par multe in set. ” Eu ii zic:”ia-le atunci , daca sunt multe”…cred ca au costat vreo 3-5  ron.

Cand ajunge acasa cu ele, am inceput sa radem: erau niste baloane, mici,mici, foarte subtiri…nu mai vazusem asa ceva.

Asa ca nu prea am avut ce sa facem cu ele. Am umflat cateva (vai, cat de greu se umflau!!!) si le-am aruncat intr-un dulap.

Ulterior, vazand pe un blog american niste copilasi aruncand intr-o  tinta cu baloane umplute cu ap , mi-am adus aminte de minusculele noastre baloane. Erau potrivite pentru asa ceva!

Asa ca le-am scos „de la naftalina” 🙂 si le-am umplut cu apa. Sigur, nu au mers umplute la robinet, cum pot fi umplute cu mare usurinta baloanele normale. Am folosit o sticla de la apa TEddy , am pus balonul e cioculetul de unde se bea, am intors sticla in jos, tinand apasat pe ea , pana se umfla balonul.

Peste vreo jumatate de ora, aveam o multime de mingiute apoase tare atractive  . A.  a fost tare incantat sa le tot pipaie si sa le arunce: sigur,  a spart cateva :D.

Am luat castronelul nostru cu baloane afara in curte.

NE-am desenat cu creta o tinta mare pe un perete si am inceput sa aruncam baloanele incercand sa nimerim tinta. A fost, tare , tare distractiv-baloanele se spargeau imediat improscand apa in jur.

Activitatea aceasta se poate face si cu baloane normale, mai subtiri (cele cu cauciucul gros se sparg mai greu, plus ca sunt cam scumpe).Dezavantajul este ca sunt mai mari si mai greu de aruncat de catre copilasii mai mici, dar distractia este garantata! 🙂

7 gânduri despre „Baloane cu apa la tinta

 1. si eu am avut niste baloane imposibil de umflat, chiar si cu pompa!
  poate sunt speciale pentru jocul cu apa, e popular la americani.

  • da da..sa vezi ca,daca le pui direct pe teava de la robinet sa vor umple ff usor. daca sunt mici ca ale noastre, cu sticla de la TEddi, ceva cucioc, asa cum am facut noi.
   pacat ca la noi baloanele sunt totusi cam scumpe…asta cu baloane mici a fost convenabil…avea cred 50 de bucatisau chiar mai multe.

 2. JOCURI TARE FRUMOASE…

 3. Ce-mi place joaca voastra! Si eu am vazut mai demult ideea pe un blog strain si am cumparat baloane, dar n-am putut deloc sa le umplu. Foarte buna ideea cu sticla de Tedi.

 4. si noi am patit-o cu baloanele astea. tot pt ziua lui le luasem, si doar cand am ajuns acasa am vazut ca scria pe ele „bombe cu apa”. :)).
  noi le-am umflat atunci cu o pompita. de atunci zic ca la vara iau sa ne jucam cu ele cu apa, dar…am uitat.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s