ursuleți năzdrăvani

frânturi din viață

Carti cu super autocolante reutilizabile

5 comentarii

La TEora (sectiunea-carti cu autocolante), gasiti o multime de carti interactive cu abtibilduri.

Cand  a implinit D. 4 ani, i-am cumparat aceste doua carti despre vehicule ce aveau fiecare peste 200 de abtibilduri reutilizabile. Lui ii placea pe atunci sa lipeasca abtibilduri pe toti peretii…asa ca, stiam ca ii vor placea cartile.

A fost foarte incantat, cartile au fost exploatate la maxim si acum se mai joaca cu ele.

NOi le-am cumparat pe acestea doua:

IN aceasta carte, copilul are ocazia sa vada la lucru utilajele grele. Poate parcurge rapid istoria trenurilor. Afla ce misiuni periculoase au elicopterele. Trece prin noroi, stanci si zapada cu indraznetele masini de teren. cu ajutorul autocolantelor, isi poate crea propriile aventuri cu mega-masini. De asemenea, sunt si activitati de numarat si alte jocuri logice.

Această prezentare necesită JavaScript.

Această prezentare necesită JavaScript.

Aceasta carte ofera tipuri variate de activitati distractive, avand ca tema cele mai moderne masini, cele mai rapide avioaen, cele mai puternice vapoare si autovehicule in cazuri de urgenta!

Cu ajutorul autocolantelor si al imaginatiei, copilul poate crea scene deosebite si situatii originale, poate rezolva jocuri amuzante.

MAi sunt si alte carti cu astfel de abtibilduri cu animale si corpul omenesc,cu activitati practice acelea chiar cu o reducere de 40 %. Ale noastre, sunt la reducere cu 25%.

Abtibildurile chiar sunt reutilizabile , paginile cartilor fiind lucioase si acestea se pot desprinde si relipi foarte usor. Dar, daca vor fi puse pe covor sau pe pereti, sigur, nu vor mai fi  abitibilduri de „cursa lunga” :D.

 

 

5 gânduri despre „Carti cu super autocolante reutilizabile

  1. Și noi avem o astfel de carte în greacă 🙂 G. a dezlipit abțipildurile și le-a lipit peste tot 😀 Și într-adevăr nu au avut viață lungă 😦

    • daaaa….acum A. le mai lipeste pe carti…dar , el nu prea a avut acces la ele. Lui i-am luat stickere gelatinoase pe care sa si le lipeasca pe geamurile de la usa sau de la oglinda.

      • Da, am luat din LIDL de Crăciun așa cum spui tu, pe care le lipește pe oglindă sau pe suprafețe netede. Să vezi pe unde s-a urcat să le lipească 😀 Alea țin mult, adică până le pierde 😉

  2. foarte interesante
    multumim ca ne-ai spus 🙂

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s