ursuleți năzdrăvani

frânturi din viață

Ferma, ed. Crisan

2 comentarii

Din nou va prezentam o carte pe care noi o indragim tare mult. D. a primit- o cadou de la verisorii lui T. si A., cand a implinit 3 anisori.

Cartea a aparut la editura Crisan (acum Shop and fun) http://www.shopandfun.ro/products/Ferma-(R%C4%83sfoie%C5%9Fte-%C5%9Fi-ascult%C4%83).html.

Este de format foarte mare; are 42 de pagini cartonate si prezinta vreo 20 de animale domestice.

Unele dintre ele prind grai, deoarece pot fi auzite in carte sunetele lor reale :).

Copilul nu trebuie sa apese pe vreun buton, ci pur si simplu rasfoieste cartea si la deschiderea ei, animalele incep sa „vorbeasca”.  A. de mic a fost de-a dreptul fascinat de aceasta carte.

Fiecare animal este prezentat printr-o poezioara de 3 strofe a cate 4 versuri, tocmai de aceea cartea este potrivita atat copilasilor mai mici, cat si celor mari ce vor sa invete poezii despre animale.

Pretul cartii este foarte mare : 76 ron….isi merita din plin banutii, dar recunosc, ca, daca nu am fi primit-o cadou, nu am fi cumparat-o.

Dar, mi-am reamintit ceva ff important, asa ca am reactualizat postul: libraria Elefant are reduceri de 27%, acolo cartea costa 58,33 ron! http://www.elefant.ro/carti/carti-pentru-copii/grupe-de-varsta/iv-vii-ani/ferma-94601.html

Va prezint in final un mic videoclip demonstrativ bineinteles ca D., care este un maestru al sunetelor ca personajul Gerald McBoing boing :))) dorea sa improvizeze el pt  paginile ce nu aveau sunet-veti auzi in final un sunet de tractor ff reusit :)))):

2 gânduri despre „Ferma, ed. Crisan

  1. Pingback: Ghicitori si abtibilduri « pitici dar voinici

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s