ursuleți năzdrăvani

frânturi din viață

La joaca cu ursuletii

10 comentarii

Pentru ca dorim sa participam la frumosul concurs al PIticilor voinici, va vom povesti cum ne jucam noi. E adevarat, blogul abunda in tot felul de jocuri, dar de data aceasta vom face „dezvaluiri din culise” :D.

Stiti care este joaca preferata a ursuletilor ?:)

Sa se urce in pat, sa dea toate pernele la o parte  si sa se arunce pe ele de la inaltime, cum spune D. Apoi, construiesc din ele un cort.  Nu este intotdeaun o joaca pe placul meu, pentru ca se rostogolesc si uneori se lovesc de tablia patului, mai ales A.  Dar, aceasta este distractia zilei .:)

Le mai place enorm, mai ales lui D. sa exploreze curtea. D. are un verisor ce sta aproape de noi (este mai mare ca el cu vreo 4 ani) si impreuna inventeaza tot felul de jocuri : sunt cand exploratori in desert, cand se urca intr-un leagan mare si zic ca sunt pe o mare infuriata si vine un uragan, altadata erau in jungla si vanau animale salbatice.  Mai are doi verisori mai mari, si cu acestia face tot felul de competitii sportive…parca acum vreo doua zile, unul dintre ei il invata pe D. sa faca flotari. :D.

De-a-vati-ascunselea este iar un joc pe placul lor. Chiar si A., cat e de mititel se pune cu fata la perete si il auzim : „doi, patu , sase….opataaaa!!!!”  Problema e ca D. se ascunde , dar atunci cand il caut imi spune tot timpul unde este :D…sau mi-l arata A. :)))

Au in curte si un parc auto :): biciclete, masini cu pedale si fara pedale pe care le muta dintr-o parte intr-alta. La plimbare, intotdeauna luam cu noi bicicleta si masinuta pentru A.

Avem in fata portii si o gramada de nisip , nu foarte mare; merg acolo cu camionul , cu roaba, cu lopatele, grebla si muncesc de zor. 🙂

Le place tare mult sa pescuiasca….in joaca…..

Nu in ultimul rand, cred ca stiti, lui D. ii plac jocurile de rol despre orice. Recordul nostru a fost o data o sceneta facuta de noi ce a durat doua ore si ceva…..am jucat pe rand, mai multe povesti….eu ma plictisisem demuuuult….dar D. nu!!! 😀

Au si un orasel din lemn, ce ii tine ocupati o ora si ceva, dar trebuie sa ne jucam si unul dintre noi , parintii cu ei.

Ne place sa ne jucam si la fel de mult ne place si sa ne plimbam. Dimineata, merg la plimbare cu mine si seara iesim toti patru.  Este cel mai asteptat moment al zilei :).

Am observat ca D. se joaca foarte frumos si creativ, chiar, cand nu are jucarii….se plictiseste..cauta in jurul lui…si inventeaza singur tot felul de jocuri…uneori, pot trece  doua- trei zile si sa nu se joace cu jucariile lui.

Pentru A. , care este inca alaptat :), eu, mami, sunt cea mai „frumoasa jucarie”  lui. Renunta la orice ca sa stea cu mine.

Va dorim si voua spor la joaca impreuna cu  omuletii minunati ce vi i-a daruit Dumnezeu! 🙂

10 gânduri despre „La joaca cu ursuletii

  1. ce veselie si distractie este pe voi!

  2. chiar e distractie maxima la voi 🙂

  3. Frumoase jocuri i-au invatat parintii lor … Au o mamica care se misca in jurul lor ca un titirez si ii tine in permanenta sub control… Felicitari!

  4. Pingback: Castigatoarele concursului!!!!! « pitici dar voinici

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s