ursuleți năzdrăvani

frânturi din viață

Meseria de gradinar :)

Un comentariu

D. este atat de fericit ca a  in sfarsit a venit primavara…de cand se trezeste e foarte dornic sa mearga afara, in curte :).

Recunosc, nu-mi place sa-l las de dimineata pana in seara prin curte, asa…fara nici un rost.  Chiar daca putem petrece mai mult timp bucurandu-ne de vremea frumoasa de afara, de plimbari, tot avem un program si tot incercam sa avem in fiecare zi activitati educative (chiar daca unele se desfasoara in aer liber ).

De asemenea, in fiecare zi vorbim despre cate o meserie, citim din mica noastra enciclopedie despre meserii.

Ei, dar sa  ne intoarcem la gradinarit…. 🙂

Cum noi avem o gradina micuta, D. participa alaturi de bunica din partea tatalui la sapat, greblat, udat…si este tare incantat, povestindu-mi cu mandrie tot ce face. Ieri au pus ridichi, alaltaieri ceapa, astazi au greblat alte portiuni din gradina.  :D. I se pare o meserie tare importanta.

 

Acum o luna si jumatate, Laura ne provocase sa plantam seminte si sa le urmarim cum cresc. Am facut si noi acest experiment si D. a avut grija tot timpul sa-mi aminteasca sa le ud  (el nu ajungea la pervaz), de multe ori le coboram de acolo sa le ude chiar el. Si acum, avem „vrejul lui JAck” in camera si D., cunoscand povestea, imi  spune:”mami, sa stii, sigur va sparge tavanul” :D.

 

Un gând despre „Meseria de gradinar :)

  1. Pingback: Piticii invata limba engleza – In the Garden « pitici dar voinici

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s