ursuleți năzdrăvani

frânturi din viață

Meseria de bibliotecar

Scrie un comentariu

Ne plac foarte mult cartile….asta stiti…:) Avem o biblioteca a ursuletilor(de fapt niste rafturi folosite pentru ei) si biblioteca celor mari (cea veche, cum ii spune D. :).

I-am explicat lui D. ce inseamna de fapt o biblioteca: un loc special unde se tin tot felul de carti, grupate pe diferite categorii, aranjate in ordine alfabetica.

I-am promis ca, atunci cand se va incalzi si mai bine afara, vom merge impreuna la Biblioteca cea noua din orasul nostru. Nu am vizitat-o pana acum, pentru ca avem foarte multe carti…si nu a fost nevoie.

Am scos toate cartile din biblioteca lor (cu ocazia asta am facut si ordine printre ele) si am incercat sa le punem si noi pe diferite categorii: carti despre masini, despre animale si pasari, carti de povesti, de colorat, carti cu diverse activitati, carti cu tematica biblica. Am pus separat cateva carti ce necesitau „reparatii” si le-am lipit impreuna cu schotch.

Bibliotecarul D. a sters cu multa constinciozitate praful din biblioteca lor. Si a incercat sa le aranjeze pe toate. Bineinteles ca l-a ajutat si A. spre disperarea lui…il tot certa ca pune cartile gresit. 🙂

Din cand in cand, A. mai lua cate o carte din cele aranjate de noi…i-am spus lui D. sa nu se mai necajeasca….pentru ca A. este un cititor ce a venit la biblioteca si trebuie sa se poarte frumos cu el :).

Vom incerca, intr-o zi, sa facem impreuna o lista cu toate cartile lor. Oricum, de fiecare data sunt surprinsa de cat de bine isi cunoaste cartile si cat de mult le indrageste.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s