ursuleți năzdrăvani

frânturi din viață

Turn educativ din cutiute origami

4 comentarii

Am tot vazut in diferite magazine online aceste cuburi din carton foarte gros, ce se suprapun. Au diferite marimi si mi se pare chiar o provocare ca cel mic sa le aranjeze corect.

Am incercat sa le fac si eu un astfel de turnulet. Vazusem ideea pe un forum despre origami(dar nu mai stiu forumul). Modelul pentru cutie l-am luat de activityvillage.com. Am folosit pentru confectionarea lor coala de ambalat colorata(sunt mai groase decat cele obisnuite). Va trebuie cam 3 coli mari.

Patratele dincare am confectionat cutiile le-am facut in felul urmator: am inceput de la 12 cm si am crescut de fiecare data cu 4 cm.

Si rezultatele 🙂 :
 LAturile cuburilor le-am decorat: unele cu cifre, altele cu imagini cu Thomas, altele cu George…copiii(de fapt, D. 🙂 ) trebuiau sa le aseze corect ori dupa imagini, ori dupa numere sau dupa marime.

4 gânduri despre „Turn educativ din cutiute origami

  1. wow câtă răbdare! Ar fi fain să stăm mai aproape una de alta. Poate m-ai stimula și pe mine 🙂 la activități mai intense

  2. si mie imi plac mult cuburile astea.
    merita alternativa din hartie? cat de rezistente sunt?

    • eu am facut din hartie simpla, nu din hartie cartonata…acelea ar fi fost mai rezistente , pentru un copilas de 3 ani, care intelege ca nu trebuie sa le indoaie, sunt ok. A fost o provocare atunci pentru D. sa le puna in ordine dupa marime…chiar daca erau numerotate…el nu se uita la numar.
      A. se supara ca nu stau cum vrea el….

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s